ASCABRIO – De Cabrioletkappen specialist. Ad Sabbe. ascabrio1@gmail.com

Voor het vervangen en herstellen van uw Cabrioletkap bent u bij ASCABRIO in goede handen. Jarenlange ervaring en technisch-inzicht geven de garantie voor vakmanschap.

Niet alleen oude cabriokappen maar ook een nieuwe cabriokap, door vandalisme beschadigd, kunnen wij op meesterlijke wijze herstellen.

Garantie

U krijgt zowel op de kap als op plaatsing vijf (5) jaar garantie!

ASCABRIO staat voor:

    • Tevredenheid
    • Kwaliteit
    • Service
    • Scherpe prijzen

Heeft u een cabriokap nodig voor uw Volkswagen, BMW, Mercedes, Saab, Porsche etc.? Oldtimer of Youngtimer zijn bij ons leverbaar. Neem gerust contact op voor gratis en deskundig advies.

Cabrioletkappen

Cabriokappen worden vervaardigd van twee verschillende materialen: Vinyl en Textiel (stof).

Vinyl

De Vinyl- of PVC kappen zijn van hoogwaardige kwaliteit en originele structuur. Ze zijn voordelig in aanschaf, onderhoudsvriendelijk en beschikbaar in diverse kleuren.

Textiel

Textiel- of stoffen kappen worden doorgaans gemaakt van de “Sonnenland” stof. Deze wordt in Duitsland ontworpen en uitsluitend voor het gebruik van cabriokappen. Meeste auto’s uit de topklasse (Mercedes, Porsche, Audi en BMW) worden met Sonnenland geleverd. Peugeot, Mazda, Honda en US-cars voert men uit met de “Stayfast” stof.

Vroeger

Vroeger produceerde men maar één kleur cabriokap. Namelijk zwart. Vandaag kennen we die beperking niet meer en kan u uw cabrio een heel nieuwe look geven door een bijpassende kleur te plaatsen.

Service

Door jarenlange ervaring en onze nadruk op service en kwaliteit is het vakkundig plaatsen van cabriokappen eigen aan ASCABRIO.

 

Adres

Ons adres:

Zwanenburgerdijk 504a, 1161 NZ Zwanenburg

Telefoon:
Internet: