Zorgboerderij Paard en Relatie – Assendelft – Wendy ten Wolde.

Paardentraining en coaching

Wij geloven dat het paard geen optelsom der delen is maar een holistisch geheel waarbinnen het ene facet het andere direct beïnvloedt. En daar zit tevens de oplossing. Wij besteden heel veel aandacht aan de relatie tussen mens en dier, want hier is alles nagenoeg te herleiden. Paard beleren, paard revalideren of werken aan relatie tussen mens en paard of paarden onderling? Bij Paard & Relatie is het mogelijk!

Unieke vorm van dagbesteding

Om te kunnen groeien moet je eerst jezelf accepteren. Iedereen hoort erbij en samen met de dieren zorgen wij voor het opbouwen van een relatie tussen jou en het dier en dan ontstaat de mogelijkheid om jezelf te ontdekken. We stellen geen eisen, werken in kleine groepen en zoeken naar dat wat comfortabel voor hen is. Wij geloven in de mogelijkheden en kwaliteiten van ieder mens. Door hem te laten ervaren dat hij veel meer kan dan hij van zichzelf denkt neemt het zelfvertrouwen toe en dus ook de potentie om te groeien.

Hollistische visie

Wij kijken naar het geheel, holisme gaat uit van de energie die alles met elkaar verbind. De oorzaak vinden is niet altijd belangrijk, oplossingen vinden waarbij een mens of dier weer terug in de comfortzone kan komen wel! Hierbij kijken wij naar mogelijkheden en werken we vanuit de basis met relaties. Paard en relatie zijn 2 woorden die onze visie omvatten, vind de natuur terug in jezelf en laat de paarden je helpen. Hoe je de paarden moet laten helpen? Daar helpen wij je bij!