Verkeersschool Montferland

Martina Seegers.

Verkeersschool Montferland bestaat als rijschool al sinds 1990. U kunt bij ons het rijbewijs voor de auto halen. Wij verzorgen autorijlessen in de nieuwst Hyundai i30. Deze auto is onlangs als lesauto van het jaar 2013 gekozen. We zorgen er ook voor dat onze leerlingen goed voorbereid theorie-examen kunnen doen.
We geven les volgens de RIS-methode. Volgens deze succesvolle manier van lesgeven wordt u niet alleen uitstekend voorbereid op het examen (en uiteraard het autorijden daarna!), maar geeft deze methodiek u ook direct inzicht in de duur en dus ook de kosten van de opleiding. En dat is wel zo prettig voor u als ook voor het ´thuisfront´.
De rijschool wordt sinds 2001 geleid door Martina Seegers. Zij is al jaren rijinstructeur. Ze wordt daarbij ondersteund door echtgenoot Guido. Ook hij is rijinstructeur en houdt zich, naast zijn werkzaamheden voor de rijschool, voornamelijk bezig met het opleiden en bijscholen van rijinstructeurs.
Martina verzorgt niet alleen auto-rijlessen, maar geeft ook theorieles, geeft rijvaardigheidsritten voor senioren en is opleider voor taxi-chauffeurs.

Adres

Ons adres:

Willem Schuurmanlaan 30 7041 SP s-Heerenberg