vakantiehuishurendrenthe.nl – Familie Meijer

Vakantiehuis ‘Het Witte Boerderijtje’

SCHITTERENDE KNUSSE VAKANTIEBOERDERIJ

Op de Hondsrug ligt het mooie vakantiehuis “ Het Witte Boerderijtje”, gelegen in Drouwenerveen, gemeente Borger-Odoorn.
Het vrijstaande boerderijtje met rieten dak is te huur voor maximaal 6 personen die op zoek zijn naar een bijzondere plek voor een gezinsvakantie, een fietsvakantie, een romantisch weekend of een vakantie met paard(en). Het vakantiehuis heeft alles voor een heerlijk verblijf, is luxe- en zeer compleet en gezellig ingericht. Vanuit Het Witte Boerderijtje zijn prachtige wandelingen, fietstochten of ritten te paard te maken, op de heide en in de nabijgelegen bossen. Het Witte Boerderijtje biedt een hoop extra’s zoals opgemaakte bedden, handdoeken, keukentextiel, 2 Gazelle fietsen (waarvan 1 met achter kinderzitje) en een tandem. Tegen vergoeding kunnen hond(en) en max. 2 paarden worden meegenomen. Het weiland en de verlichte rijbak zijn voorzien van stroomdraad en omheining en er zijn 2 ruime stallen aanwezig. Het huisje ligt vrij tussen weilanden en met uitzicht over de Hondsrug.
U komt helemaal tot rust tijdens een verblijf in Het Witte Boerderijtje!

Vakantiehuis ‘Huisje in het Bos’

SUPERLEUK HUISJE IN HET BOS

Een bijna onbeschrijfelijk mooie locatie in Nationaal Park Dwingelderveld!
Via een bospad bereikbaar, idyllisch gelegen, zeer sfeervol, volledig ingericht houten huis (incl. WiFi) met een overdekt terras op een perceel met eigen bos van 5000m2!

Het “ Huisje in het Bos” met sfeervolle houtkachel is te huur voor maximaal 5 personen die op zoek zijn naar een heel bijzonder en uniek plekje in het bos, maar toch op loop- en fietsafstand van de dorpskern van het gezellige Dwingeloo willen verblijven. Het huisje ligt aan de rand van het bos en aan de rand van het dorp Dwingeloo, tussen de bomen, maar ook weer niet te afgelegen.
De rust die je vindt in en rond het “Huisje in het Bos” is uniek…. verscholen tussen de bomen en aan een zandpad gelegen waar auto’s niet komen en honden en kinderen niet voor verkeer hoeven uit te kijken. Met 5000m2 tuin in het bos met o.a. een stoere boomhut en overdekt terras, is het goed vertoeven het gehele jaar door. In de winter een buitenvuurtje en onder de overkapping zittend, en op warme dagen op de ligbedden in de zon of in de schaduw onder de bomen.

Het “Huisje in het Bos” is een perfecte uitvalbasis voor een afwisselende fiets-,paardrij- of wandeltocht in Nationaal Park Dwingelderveld, maar ook voor bijv. een meditatie of bezinningsweekeinde is het huis zeer geschikt.
Zacht glooiende heidevelden met plassen en vennetjes….bos, stuifzand en schilderachtige esdorpen wisselen elkaar af. Op loopafstand van het “Huisje in het Bos” ligt het openlucht zwembad van Dwingeloo, waar het heerlijk afkoelen is op warme dagen.

Het vakantiehuis heeft alles voor een heerlijk verblijf en is zeer compleet en knus ingericht.
Het “Huisje in het Bos” biedt een hoop extra’s zoals opgemaakte bedden, 2 goede fietsen (waarvan 1 met kinderzitje) en een tandem. Tegen vergoeding kunnen maximaal 2 honden worden meegenomen. Het huisje heeft eigen parkeerplekken naast de deur.

Een zeer compleet huisje op één van de mooiste locaties van Drenthe!