Tyre & Cleaning Rotterdam – Het adres om uw auto er weer als nieuw te laten uitzien.

Tyre & Cleaning Rotterdam is een nieuw en enthousiast bedrijf wat voor u klaar staat op het gebied van autoreiniging, bandenonderhoud, velgenonderhoud en reparatie hier van. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle nieuwe banden en velgen van alle merken. Ook al genieten we nu volop van de zomer, ook voor winterbanden zijn we de juiste partij! Tot ziens bij Tyre & Cleaning Rotterdam.

Banden:

Banden en velgen zijn bijna een passie van ons en daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze kennis en ervaring op dit gebied zorgen we voor uw banden en velgen en zorgen we er voor dat ze weer als nieuw zijn.

Tyre & Cleaning Rotterdam heeft jarenlange kennis en ervaring opgedaan in de bandenwereld. Wij zijn dus thuis in alle merken, bandensoorten en mogelijkheden.

Naast het onderhoud en reparatie van uw banden kunnen wij ook nieuwe banden voor u verzorgen. Winterbanden of andere profielen, wij geven u advies op maat voor de beste keuze voor uw auto.

Door goede afspraken met bandenleveranciers kunnen wij u snel helpen met een aantrekkelijk prijskaartje. Ook op dit gebied denken we graag met u mee!

Poetsen:

Het is altijd weer genieten van een frisse, schone auto! Bij Tyre & Cleaning Rotterdam dragen we graag een steentje bij aan dat gevoel.

Met onze professionele apparatuur zorgen we voor een complete reiniging van uw auto. Zowel de binnen- als buitenkant ontkomen niet aan ons kritische schoonmaakoog. Uiteraard snel en vakkundig verzorgd kunt u snel weer genieten van auto.

Ook voor autodealers staan we in de startblokken. Na onze complete reiniging kunt u de auto direct plaatsen in de showroom. Wij nemen graag de zorg uit handen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor autoreiniging. Of het nu om een enkele auto gaat of een wagenpark, wij zijn er klaar voor.

 

 

Openingstijden

Maandag

8.30 - 17.00 uur

Dinsdag

8.30 - 17.00 uur

Woensdag

8.30 - 17.00 uur

Donderdag

8.30 - 17.00 uur

Vrijdag

8.30 - 17.00 uur

Zaterdag

10.00 - 15.00 uur

Zondag

gesloten

Adres

Ons adres:

Gouderakstraat 3 3079 DB Rotterdam

Telefoon: