Twentse Uitvaartzorg – Professionele begeleiding met hart en ziel. Lonneke Slutter

Wat kan ik voor u betekenen?

Als er iemand die u lief is overlijdt, moet er in korte tijd zeer veel geregeld worden. In meeste gevallen heerst er een groot gevoel van verslagenheid en onwezenlijkheid. Dan is het prettig om iemand te kunnen bellen waarvan u weet dat die u kan helpen en, indien nodig, alle organisatorische zaken uit handen kan nemen.

Rekening houdend met uw wensen, emoties en mogelijkheden, kan ik u begeleiden vanaf het moment van overlijden tot en met na de uitvaart. Ik neem de tijd die u nodig heeft om een liefdevolle en respectvolle uitvaartplechtigheid te regelen.

Mijn credo is hart voor mensen en eerlijk ondernemen.

Twentse Uitvaartzorg heeft daarom een duidelijk standpunt: de kosten van diensten en producten welke bij andere leveranciers worden ingekocht of -gehuurd, worden zonder winstopslag doorberekend. 
Daarom kunt u bij mij te allen tijde inzage krijgen in de inkoopfacturen.

Omdat het soms erg zwaar valt om vlak na een overlijden praktische beslissingen te nemen, kan ik de wensen ook van te voren met u bespreken. Op basis van dit gesprek kan ik indien gewenst, een begroting maken zodat u een idee krijgt waar u aan toe bent.

U kunt mij dag en nacht bellen op 06 4221 8889
Ongeacht de verzekering, kan en mag ik de uitvaart voor u regelen.

Onder andere:

Almelo – Mariaparochie – Harbrinkhoek – Albergen – Tubbergen -Ootmarsum – Wierden – Vriezenveen – Bornerbroek – Borne – Hengelo

Mijn naam is Lonneke Slütter, geboren in Haarlem op 17 november 1971. In 1998 werd ik moeder van onze dochter Maud en in 2000 van onze zoon Luuk. Door de jaren heen heb ik meerdere malen afscheid moeten nemen van mensen in nabije kring. Het heeft mij altijd gefascineerd wat verlies en afscheid nemen met mensen en vooral met een heel gezin doet. Met name heb ik ervaren hoe waardevol rust, tijd en goede begeleiding daarbij kan zijn.

Na jaren in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt, nam ik eind 2012 het besluit mijn werkervaring, mijn talenten en bovenal mijn levenservaring te bundelen.

Met mijn passie voor de mens en kwaliteit bij leven en afscheid richt ik mij, samen met mijn team op een essentieel stuk van rouw;

“het (komende) afscheid”.

Wij hopen u te mogen gaan begeleiden zodat wij samen komen tot een mooi, passend en eervol afscheid.

Address

Our Address:

Weemselerweg 40 7665 TX Albergen

Telephone: