Burgers Vloeren is een vloerenbedrijf gespecialiseerd in grind, troffel en gietvloeren.

Coatings kunnen worden toegepast in ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan chemicaliënbestendigheid, slijtvastheid en waterdichtheid. Ook kunnen coatings worden ingezet als betonbescherming of als toplaag op giet- of andere vloeren. Neem voor informatie contact op met Burgers Vloeren.

Een coatingvloer kan men vergelijken met een gietvloer, alleen is deze minder dik dan een gietvloer en daardoor voordeliger. Het is een ijzersterke laag die niet bladdert en ten opzichte van een betonverf 3x zo dik is. Coatings worden in RAL kleuren geleverd.

Het bijzondere van een vlokkenvloer is dat de kleur bepaald wordt door de vlokken die er in gestrooid worden. Met de juiste voorbehandelingen kan deze vloer op verschillende ondergronden aangebracht worden.

De vlokkenvloer wordt in verschillende ruimtes toegepast en is uitermate geschikt voor in de badkamer. Verder valt te denken aan toepassing op galerijen, in bedrijfskeukens en in kleed- en doucheruimtes. Vlokkenvloeren worden mits gewenst vaak met een (transparante) antisliplaag behandeld om te zorgen voor een nog veiliger effect.

Een Betonlookvloer is een kunststof gietvloer met de uitstraling van beton. Het aanbrengen ervan duurt ongeveer drie a vier dagen. Dat is afhankelijk van de ondervloer.

U kunt precies aangeven welke structuur u wilt. Geen vierkante meter is daardoor hetzelfde. Een betonlookvloer is vrijwel in alle RAL kleuren en combinaties verkrijgbaar.
De vloer is giet baar op nagenoeg iedere ondergrond. Deze moet wel vlak en vormvast zijn. Een betonlookvloer kan geplaatst worden op basis van Epoxy of P.U. Vraag naar de verschillen voor de toepasbaarheid.

De eisen die we stellen aan onze vloeren zijn niet meer dezelfde als vroeger. Degelijk en onderhoudsvriendelijk zijn nog steeds belangrijke eigenschappen, maar we willen meer. Speelse details en accenten staan hoog op ieders verlanglijstje. Burgers vloeren geeft met haar grindvloeren gehoor aan uw wensen.

Een grindvloer heeft 1001 mogelijkheden in zowel vorm, ontwerp en kleur. Een sprookjeskamer met een afbeelding van sneeuwwitje in de vloer? Of liever uw bedrijfslogo? U bent de ontwerper van uw eigen vloer. Een grindvloer is verkrijgbaar met een open of dichte structuur.

Marmerstone is een totaal nieuw type natuurstenen vloerbedekking die menig hart sneller zal doen kloppen. Bij de eerste kennismaking denkt u aan een vloer van grind. De natuurlijke uitstraling van het product is bijzonder mooi. Marmerstone is  getrommeld om de scherpe kanten eraf te polijsten. Vervolgens worden deze stenen vermengd met kunststoffen en naadloos uitgesmeerd op de ondergrond.

Marmerstone is kunststof gecombineerd met kleine stukjes getrommeld marmer. Deze variëren in grootte van 1-4  tot 8-12 mm. De steentjes worden vermengd met kunststoffen. Vervolgens smeren we de massa naadloos uit op de ondergrond.

Stijlvol, sterk en basic. Dat is de beste omschrijving voor een Troffelvloer. De combinatie van kunststof met verschillende soorten zand oogt ingetogen en strak. De vloer is naadloos, onderhoudsvriendelijk en heeft een zeer lange levensduur.

Bovendien kunnen wij een Troffelvloer geheel aanpassen aan uw specifieke wensen. Grijs en groen door elkaar? Of een leuk mozaïek? Burgersvloeren realiseert vrijwel elk design voor u. Een Troffelvloer is vloeistofdicht. Hierdoor is dit product zeer geschikt voor ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan hygiëne: ziekenhuizen en restaurants.

logo1