Starmans Boomverzorging – Boy Starmans.

Starmans Boomverzorging gevestigd in Susteren (gelegen in midden Limburg) is een jong en energiek bedrijf, dat zich specialiseert in het snoeien en kappen van bomen op moeilijk bereikbare plaatsen. Staat de boom bijvoorbeeld vlak bij uw woning of bedrijfspand, of hangt hij over het water? Wij hebben de technieken en de ervaring om elke boom vakkundig te snoeien of te verwijderen. De meeste bomen snoeien of kappen wij handmatig. We doen dit op een veilige manier – zowel voor onszelf als voor de klant – en door onze gecontroleerde aanpak ontstaat er geen schade aan uw pand of de omringende tuin.

Tevens kunt u ook bij ons terecht voor andere tuinwerkzaamheden, zoals het snoeien van heggen, gazons maaien of het aanleggen van tuinpaden (bestrating).  Daarnaast verkopen wij gedroogd brandhout en is het mogelijk dit hout bij u thuis te bezorgen.

Starmans boomverzorging is gevestigd in Limburg, maar werkzaam door heel Nederland, België en Duitsland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Starmans Boomverzorging gevestigd in Gemeente Echt – Susteren komt graag naar u toe voor het snoeien of verwijderen van een of meer bomen. Door onze ervaring met boomverzorging hebben wij een goede kijk op de beste aanpak voor uw ‘moeilijk bereikbare’ boom. Voordat wij handelingen uitvoeren, komen wij persoonlijk bij u langs om samen met u de staat en de standplaats van de boom te bekijken. Aan de hand hiervan maken wij een vervolg afspraak om de boom daadwerkelijk te kappen/snoeien. Wilt u compleet van de boom af, dan kunnen wij hem gecontroleerd kappen, maar ook het terugsnoeien van de boom kan een goede optie zijn. Voor zieke of oude bomen is er vaak een goede oplossing te vinden om de boom te behouden, bijvoorbeeld door bodemverbetering of flink terugsnoeien.

Veel bomen snoeien of verwijderen wij handmatig, dat betekent dat wij de boom in klimmen. Starmans boomverzorging is  hiervoor gediplomeerd. Door de combinatie van onze ervaring en diploma kunnen wij een veilige aanpak garanderen. Doordat wij klimmen wordt een hoogwerker overbodig en dat scheelt in de kosten. Door handmatig te werken in de boom zelf, kunnen wij de takken gecontroleerd laten neerkomen, zodat de omliggende gebouwen en de tuin geen schade oplopen. Na het snoeien of verwijderen van de boom voeren wij het al het afval netjes voor u af.

Vaak valt het snoeien van bomen samen met ander tuinwerk. Ook daarmee is Starmans Boomverzorging u graag van dienst. Voor een totaalaanpak van uw tuin werken wij samen met een aantal ervaren zzp’ers, die gespecialiseerd zijn in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Van het snoeien en kappen van bomen tot een compleet nieuwe tuin kunnen wij alles voor u regelen.

Tuinwerk dat wij zelf uitvoeren:

  • Bomen snoeien en kappen
  • Overig snoeiwerk (struiken, heesters)
  • Heggen scheren
  • Gras maaien
  • Bestraten (oprit, tuinpad, stoep)
  • Hekwerk of schuttingen
  • Tuinaanleg of vijveraanleg

Na het werk voeren wij uiteraard al het afval netjes af.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden op het gebied van tuinwerk. Wij geven u graag advies. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen voor de werkzaamheden in uw tuin.

Adres

Ons adres:

Rangeerweg 3, 6114 BC Susteren

Telefoon: