Vlasman Brandbeveiliging

Gespecialiseerd in brandbeveiliging.

Vlasman Brandbeveiliging is een REOB-gecertificeerd onderhoudsbedrijf dat sinds 2014 gespecialiseerd is in brandbeveiliging. Wij zijn gevestigd in Sneek aan de Koperslagersstraat 70. Wij verzorgen het onderhoud, controles, verkoop, reparatie, installatie en hervulling van kleine blusmiddelen,EHBO materiaal en noodverlichtingsarmaturen. Vlasman Brandbeveiliging voert het onderhoud en de jaarlijks verplichte controles geheel volgens NEN-richtlijnen uit.
Daarnaast kan Vlasman Brandbeveiliging u een breed assortiment aan blusmiddelen en overige artikelen aanbieden.

De servicemonteurs van Vlasman Brandbeveiliging zijn professionele vakmensen, beschikken over meerdere vakdiploma`s en worden continu bijgeschoold en opgeleid.

Vlasman Brandbeveiliging heeft een zeer professioneel team. En zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door onze kennis en ervaring weten we met welke risico’s u te maken kunt krijgen.

Wij werken met korte lijnen, persoonlijk contact en denken actief met u mee. Wij werken aan een veilige omgeving en zijn het juiste adres voor uw brandbeveiliging, EHBO materiaal en noodverlichting.

Adres

Ons adres:

Pottenbakkersstraat 16 8601 WE Sneek