Roeters Tuin en park B.V. Dan weet je dat het goed is!

Totaaloplossing

Roeters Tuin- en Parkmachines B.V.  is de Tuin- en Park specialist in uw regio. Bij ons bent u aan het goede adres voor uw aankoop, reparatie en onderhoud van bos-, tuin- en parkmachines . Wij hebben een zeer breed en compleet assortiment, voor de particuliere en professionele gebruiker. Met deze topproducten in ons assortiment maken wij het onderhoud van uw tuin tot een plezierige en tijdsbesparende beleving.

Deskundig advies

Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een professioneel en persoonlijk advies. Bij ons krijgt u altijd een deskundig advies op maat, waardoor u zeker weet dat u de juiste oplossing kiest voor uw situatie. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor uitleg en tips over de functies, bediening en een juist gebruik van uw machine.

Service

Wat er ook gebeurt, wij staan voor u klaar. Of het nu gaat om de vakkundige aflevering, garantie, winteronderhoud of reparaties van uw machine, u bent verzekerd van onze snelle service. Onze vakkundige en ervaren technici worden doorlopend getraind om u ook op dit gebied deskundig te ondersteunen. Kortom, alles wat u zoekt onder één dak. Genieten van de tuin begint bij Roeters Tuin- en Parkmachines. Samen zorgen wij ervoor dat u uw werk voortaan beter, sneller, aangenamer en gemakkelijker kunt doen. Ervaar het zelf en breng een bezoek aan onze showroom.

 

Adres

Ons adres:

Hoofdstraat 38-40, 9342 PD Een

Telefoon: