Rijschool Mobiel

Mark Onrust. Theorie en Praktijklessen. (B rijbewijs) Rijlessen voor aanhangwagen (B-E rijbewijs) Rijopleiding in stappen (RIS) Faalangst begeleiding.

Zoek je een rijschool waarbij je zelf invloed kunt uitoefenen in jouw leerprestaties en dus de kosten?

Ben jij op zoek naar een rijschool die persoonlijke aandacht belangrijk vind?

Vind je het belangrijk om zo snel mogelijk en uitgebreid mogelijk je rijbewijs te halen?

Waarom Rijschool Mobiel?

Flexibiliteit: Of je nu 1 keer of meerdere keren per week wilt lessen, alles is mogelijk. Ook meerdere uren per afspraak is uiteraard mogelijk.

Geen pakket prijzen: geen stunt aanbiedingen om je te “binden” als leerling. Ik wil met “Rijschool Mobiel” een naam opbouwen die bekend staat als: vrijblijvend, leuk, goed en eerlijk. En als je geen pakketten hoeft te nemen, loop je geen risico als het je helaas toch niet bevalt bij mijn rijschool, ook eventueel faillissement geeft voor jou als leerling geen risico’s.

Eerlijk en transparant: Je betaalt wat je geleverd krijgt, een examen wordt netjes in een officieel factuur aan jou berekend. Een examen is namelijk vrijgesteld van BTW, wanneer ik dit niet zou doen en de leerling een totaal prijs voor een examen laat betalen, moet daar 21% over worden afgedragen. Met een simpele factuur, wat voor mij 1 minuutje werk betekend, bespaar je dan al gauw tientallen euro’s!

Klant is Koning: Tijdens je rijopleiding maak ik naar eer en geweten een inschatting voor wat betreft het aanvragen van jouw examen. Wanneer de leerling zelf denkt dat het tijd is om voor examen te gaan, zal ik daar absoluut geen bezwaar tegen maken. De leerling moet er dan goed van overtuigd zijn dat te vroeg op examen gaan kan betekenen: niet slagen. Het is dan een bijzonder dure gok geweest. Zoals het voorbeeld hierboven laat zien, een examen kost al gauw de prijs van 4 tot 5 lessen. En tussen zakken en een volgend examen zullen de behaalde vaardigheden toch ook onderhouden moeten worden.

Laten we eens gaan bekijken of Rijschool Mobiel iets voor jou kan betekenen, mocht dat zo zijn? Dan hoor ik graag van jou, en ik kijk er naar uit om jou te mogen helpen je rijbewijs te halen.