OAMKB Hilversum

Omdenken in administratie. Administratiekantoor in Hilversum zorgt voor een automatische verwerking van uw administratie. Jeroen van der Vlies.

Ik zal mij even voorstellen. Jeroen van der Vlies is de naam, partner bij OAMKB Hilversum. Ik help dagelijks ondernemers om hun administratie in informatie om te zetten waarop je kunt sturen.

Bij een zelfstandig ondernemer hoort een financiële administratie. Dit is een tijdrovende onderneming die aardig wat inzet vereist om tot de juiste verslaglegging te komen. Leuker kunnen wij boekhouden niet maken, wel effectiever.

De laatste tijd hebben financiële adviseurs last van een relatief negatief imago. Daarom bekijken ondernemers hen nogal eens met argwaan. Gebrek aan eigen initiatief, empathie en bereikbaarheid zijn ergernissen waar men veel over hoort. Daarom is het tijd voor verandering! Ik werk alsof ik bij jouw onderneming op de loonlijst sta, waardoor ik heel toegankelijk ben.

Administratie voor je onderneming in Hilversum of omgeving

OAMKB heeft een landelijk dekkend netwerk van ondernemende accountants, administrateurs, boekhouders en adviseurs. Dit geeft op alle administratieve vlakken absolute kwaliteitsgarantie. Kies er dus voor om met mij samen te werken zodat je 24 uur per dag, 7 dagen in de week geheel transparant toegang hebt tot je eigen administratie. Je kunt mij ook altijd via de telefoon, email of Skype bereiken. Een dringende vraag in het weekend? Ook geen probleem.

Adres

Ons adres:

Regentesselaan 20, 1217 EG Hilversum

Telefoon: