Danscentrum Weisscher – Lid van N.B.D. en Dance Masters

Danscentrum Weisscher is als enige dansschool in geheel Zuid-Limburg lid van N.B.D. en Dance Masters. Het is uw garantie om goed te leren dansen.

Danscentrum Weisscher is reeds meer dan 35 jaar toonaangevend in Zuid-Limburg. Alle danslessen worden verzorgd door een F.D.O-gediplomeerde dansleraar. Wij laten geen lessen verzorgen door leerlingen. Dansles geven en volgen is beslist iets anders dan het nadoen van een dansleraar. Dansen leren wil zeggen, naar muziek luisteren en deze muziek omzetten naar een zo natuurlijk mogelijke beweging.

In onze danscursussen wordt dan ook heel veel aandacht geschonken aan luisteren naar muziek en vol trots kunnen wij dan ook garanderen dat we iedereen die kan lopen ook kunnen leren dansen.

Vooral mensen die helemaal niet kunnen dansen en denken niet genoeg gevoel voor muziek te hebben om te leren dansen, zijn bang om een danscursus te volgen. Dit is een echte misopvatting. Je hoeft geen pas te kunnen dansen, je hoeft geen gevoel voor muziek te hebben, bij danscentrum Weisscher leren ze je alles wat je nodig hebt om een goede danser(es) te worden. Je wordt nooit uitgelachen als iets niet meteen lukt en iedereen leert het bij danscentrum Weisscher, met garantie.

Address

Our Address:

Vaesrade 58 6361 HH Nuth

Telephone: