Nico’s Koeltechniek – voor al uw professionele koelinstallaties.

Airco kopen en installeren bij Nico’s Koeltechniek

Bent u toe aan een binnenklimaat waarin u goed kunt werken of heerlijk kunt wonen en slapen? Bent u klaar met de veranderingen in temperatuur die typisch Hollands zijn, maar die u ook in uw woning of gebouw merkt? Kies dan voor een airco kopen en installeren door Nico’s Koeltechniek.

Waarom kiezen voor een airco kopen en installeren?

Door te kiezen voor een airco kopen en installeren, kiest u niet alleen voor de voordelen die een airco in huis of kantoor te bieden heeft. U kiest dus niet alleen voor een aangename en constante temperatuur of een gefilterde lucht, maar ook voor het gemak van de airco laten installeren. Door een professional op het gebied van koeltechniek hiervoor in te schakelen, hoeft u zelf niet met deze lastige taak te bemoeien.

Laten installeren door Nico’s Koeltechniek

Bij Nico’s Koeltechniek kiest u niet alleen voor installeren, u kiest voor meer dan dat. Zo kiest u voor een veelomvattend pakket aan service en diensten, zoals een jarenlange ervaring in installeren en onderhoud. Daarnaast werken wij samen met de firma Ambrava, die ook service hoog in het vaandel heeft staan.

Vrijblijvend kennismaken met Nico’s Koeltechniek

Wilt u gebruikmaken van de kennis en ervaring die wij u te bieden hebben op het gebied van een airco kopen en installeren? U kunt gratis en geheel vrijblijvend een afspraak maken, waarbij wij bij u thuis komen voor een passende offerte. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Nico werkte als vliegtuigbouwer bij Fokker en na het faillsement van Fokker en omscholing via de SOM is hij in 1999 het bedrijf gestart in Maintenance services waarvan Mary de planning verricht.

in 2007 hebben wij ons bedrijfsactiviteiten uitgebreid met koeltechniek.

deze werkzaamheden bestaan uit service en onderhoud bij diverse winkels, cafetaria’s, cafe’s.

ook het plaatsen en onderhouden van airco’s voor bedrijf en particulier bij u thuis.

Sinds 2013 doen wij voor bedrijven keuren van gereedschappen.

Zoals u ziet zijn wij als bedrijf op vele markten thuis.

Adres

Ons adres:

Gastelsedijk West 28 4754 AT Stampersgat

Telefoon: