Mommers Projectmontage is een jong dynamisch bedrijf dat, in de afgelopen 14 jaar, haar sporen heeft verdiend in de montage van kantoor-, project- en designmeubilair.

Wij zijn gevestigd in Tilburg aan de J.F. Vlekkeweg, waar ons kantoor en magazijn zijn gehuisvest.

Momenteel hebben we een team van 19 man. Bestaand uit projectleiders, interieurbouwers en monteurs.

We verzorgen project- en kantoorinrichting, van ontvangst goederen tot aan het gebruiksklaar monteren en/of opstellen bij de klant . Of het gaat om één enkele werkplek, een project van honderden werkplekken of de totale inrichting van uw kantoor. Ook kunnen wij uw interne verhuizing verzorgen.

Onze werkzaamheden worden voornamelijk in het midden en hogere meubelsegment uitgevoerd waarbij kwaliteit en service voor op staat.

Er wordt geïnvesteerd in goed geschoold personeel, waardoor wij ten aller tijden de kwaliteit kunnen waarborgen. Ons personeel wordt zowel intern als extern opgeleid. Dit gebeurt voornamelijk via leveranciers en fabrikanten.

Voor enkele gerenommeerde merken zijn wij, in Nederland, de logistieke partner. Ook verrichten wij werkzaamheden voor diverse gerenommeerde architecten, zowel bij zakelijke als particuliere klanten.

Door onze strakke planning kunnen wij direct schakelen naar wens van de klant. Hierdoor kunnen we eventuele opdrachten, klachten en vraagstukken in kort tijdbestek uitvoeren.

 

Adres

Ons adres:

Jan Frederik Vlekkeweg 10-05, 5026 RJ Tilburg