MGU Montage – Voor een betrouwbare partner.

Over ons

Wij zijn een klein bedrijf met oog voor de wensen van onze klanten. Wij werken dagelijks op verschillende locaties om het vertrouwen van onze opdrachtgevers in de praktijk te brengen. Dat doen we door de verschillende specialismen in eigen hand te houden en bij ieder project de grootste zorg te besteden aan de afwerking. Als we een afspraak maken kunt u daar blindelings op vertrouwen. Onze kwaliteit is vanzelfsprekend hoogstaand en al jaren aantoonbaar bewezen. Met MGU Montage kiest u voor een betrouwbare partner met een scherpe en realistische prijsstelling.

Historie

MGU Montage is gestart in 2001. In eerste instantie als een bedrijf gericht op de particuliere sector, maar al spoedig bleek dat een groot deel van onze bedrijfsactiviteiten naar projecten in de bedrijfs sector verschoof. Met name projecten voor Bruijnzeel Keukens en Keller Keukens.

Onze hoofdactiviteit was het monteren van keukens en het tegelen van badkamers. Al snel werd duidelijk dat het leiding werk van keukens en badkamers vaak door verschillende bedrijven uitgevoerd werd. Dit had vaak een nadelige invloed op de duur van de verbouwing. Om onze klanten niet onnodig lang met een verbouwing en het daaraan verbonden ongemak op te zadelen, zijn wij al deze activiteiten in eigen beheer gaan doen. Hierdoor werd de afhankelijkheid van derden gereduceerd en kon een oplevering op de afgesproken opleverdatum beter worden gewaarborgd.

Later kwamen daar activiteiten zoals het bouwen van dakkapellen/aanbouwen en renovatie bij. Ook hier bleek tijdwinst haalbaar te zijn doordat wij de meeste activiteiten in eigen beheer uitvoerden.

Zo zijn we in de afgelopen jaren gegroeid tot een veelzijdig bedrijf.

Wij verzorgen de montage en installatie van uw keuken. Indien gewenst zijn alle voorbereidende werkzaamheden mogelijk evenals installatieaanpassingen. Wij verzorgen de montage en installatie van uw badkamer. Indien gewenst zijn alle voorbereidende werkzaamheden mogelijk evenals installatieaanpassingen. Wilt u extra ruimte voor een studeerkamer, een hobbyruimte, een kinderkamer of een logeerplek. Met een dakkapel van MGU Montage komt dat een stap dichterbij. Want met een dakkapel creëert u ongekend veel extra ruimte en licht. Wij plaatsen GEEN prefab dakkapel, maar uw dakkapel wordt door ons traditioneel opgebouwd. U wilt meer woonruimte. Voor uzelf of voor uw kinderen. Voor het gemak of voor de luxe. Voor de gezelligheid en voor de extra vierkante meters. Die ruimte realiseert MGU Montage snel en eenvoudig voor u door het bouwen van een serre of aanbouw. Met een serre of aanbouw creëert u meer leefruimte. In de stijl die bij u en uw huis past. Wij verzorgen de gehele of gedeeltelijke renovatie van bestaande ruimtes op basis van een gedetailleerd renovatieplan. Wij verzorgen de aanleg van Uw tuin op basis van een gedetailleerd tuinontwerp.

 

Address

Our Address:

Koraaldijk 139, 4706 KG Roosendaal

Telephone: