Mens in het Midden Karin van Kooten – Praktijk voor: Natuurgeneeskundige paranormale therapie. Futloos? Alles even teveel? Je energie in balans houden?

Liefde kunnen voelen, geven en ontvangen is een oneindig kostbaar geschenk van mens zijn.

Wanneer je als mens in het midden van jezelf bent, in het midden van je omgeving en in het midden tussen kosmos en aarde, functioneer je optimaal, voel je je stevig en kun je vol vertrouwen het leven aankijken.

Ik ben Karin van Kooten, healer en docent. Vanuit onvoorwaardelijke liefde sta ik je bij wanneer je een beroep op mij doet.

Als eigenaar van Mens in het Midden inspireer en motiveer ik mensen om vanuit liefde en zelfbewustzijn te leven.

Mijn achtergrond is breed geworteld in zowel het zakenleven als spiritualiteit.

Na mijn loopbaan bij de overheid en een studie HEAO MER koos ik voor een organisatorische rol in de commerciële vastgoedontwikkeling. Om staande te blijven in het hectische bestaan ontwikkelde ik voor mezelf een prettige levensstijl waarin betrokkenheid, openheid en communicatie nog steeds centraal staan.

Meditatie is een van de middelen die ik gebruik om in het midden van mezelf te zijn, overzicht te houden. Mijn paranormale talent bleek een ander handig hulpmiddel. Om dit talent op een professionele manier voor anderen te kunnen inzetten besloot ik een readingopleiding en vervolgens een 4-jarige HBO opleiding tot natuurgeneeskundig paranormaal therapeut te volgen aan het Johan Borgman College. Mijn diploma wordt erkend door de meeste zorgverzekeraars. Inmiddels ben ik eveneens afgestudeerd aan de internationale Barbara Brennan School of Healing Science. Deze opleiding richt zich met name op samenwerking tussen healers en reguliere zorgverleners.

Ik combineer zakelijkheid met spiritualiteit omdat ik op die manier met gemak het beste uit mezelf haal.

Na een avontuurlijke levensweg bemerkte ik dat steeds meer mensen mij voor advies benaderden. Dit heeft ertoe geleid dat ik in eerste instantie Van Kooten Raadgevers heb opgericht en vervolgens Mens in het Midden (KvK nummer: 34290362). Ik vind het hartverwarmend te zien hoe mensen met relatief weinig ondersteuning van mijn kant hun eigen levenspad weer zien, zich bewust worden van hun eigen waarde in dit leven, loskomen van het immer sturende denken.

Adres

Ons adres:

Rustenburg 25 1506 AW Zaandam

Telefoon: