Marco Gouw Uitvaartverzorging

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om u met raad en daad bij te staan.

Wat wij doen

Nadat u een overlijden bij ons heeft gemeld maken wij een afspraak om u te bezoeken om al uw wensen omtrent de uitvaart met u door te nemen. Hierna zullen wij hier uitvoering aan geven en u daarmee alle zorg voor de uitvaart uit handen nemen.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij elke uitvaart begeleiden, ongeacht de invulling van de uitvaart. Of het nu gaat om een traditionele uitvaart, een kerkelijke uitvaart of een multiculturele uitvaart, wij hebben de ervaring om uw wensen te realiseren en alles op de juiste wijze te regelen en te begeleiden.

Als extra specialisme hebben wij ons bekwaamd in het regelen van alle facetten betreffende het repatriëren van overledenen naar hun geboorteland. Jarenlange ervaring met buitenlandse wet- en regelgeving en opgebouwde contacten met consulaten en ambassades zorgen ervoor dat wij bekend zijn met alle eisen die gesteld worden aan de benodigde documenten en de wijze van verzorging van de overledene om de repatriëring naar het geboorteland mogelijk te maken. Door onze ruime ervaring met repatriëringen hebben wij ook vele contacten met ondernemers in diverse landen.

Als een overlijden plaatsvindt, dan breekt een emotionele periode aan voor de nabestaanden. Op dat moment is een intensieve begeleiding tot aan de uitvaart door een betrokken en deskundige begrafenisondernemer aan de orde. Marco Gouw Uitvaartverzorging in Rotterdam verzorgt het hele traject van overlijden tot en met de begrafenis of crematie.

Door een persoonlijke en begripvolle benadering van de nabestaanden kunnen wij het leed niet wegnemen, maar wel verzachten. Ook alle praktische zaken, zoals het regelen van de begrafenis of crematie, het bestellen van de rouwboeketten, de kist, de rouw- en volgwagens en alle bijkomende zaken verzorgen wij. Hiermee nemen wij u veel zorgen uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op de rouw.

Ons werkterrein strekt zich uit ver buiten de stadsgrenzen van Rotterdam en als onafhankelijke uitvaartverzorger, is het niet van belang waar u verzekerd bent.

Sinds 1990 verzorgen wij uitvaarten, daarom kunt u vertrouwen op onze ervaring en expertise. Hierdoor kunnen wij de begrafenis of crematie en alles wat daaraan vooraf gaat deskundig van A tot Z voor u verzorgen.

Wanneer een overlijden gebeurt, dan kunt u ons 24/7 bereiken op telefoonnummer 0180-647928 of mobiel 06-51192253, u kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij bezoeken dan de nabestaanden op locatie om u te adviseren over de te ondernemen acties. Alles wordt goed doorgesproken om zo te komen tot een goed voorbereide uitvaart. De wensen van de overledene zijn hierbij de leidraad. Door onze ruime ervaring en onze grote betrokkenheid bij alle aspecten van ons vak kunt u rekenen op een respectvolle begeleiding van de nabestaanden. Naar onze mening heeft de overledene dit verdiend.