Loodgietersbedrijf S.K. Fleur – De loodgieter, dakdekker en installateur voor Almere en omgeving.

Loodgieter Almere? Ons loodgietersbedrijf is van origine begonnen in Amsterdam. Tegenwoordig werken onze loodgieters voornamelijk in Almere Buiten, Almere Haven, Almere Stad en Almere Poort. Naast loodgieterswerkzaamheden bieden wij ook andere diensten aan. Zo hebben wij ervaren dakdekkers in dienst en is ons installatiebedrijf sinds kort ook in Almere actief.

Loodgieter Almere – Loodgietersbedrijf S.K. Fleur helpt u 24 uur per dag!

Onze zeer ervaren loodgieters in Almere kunnen u helpen met onder andere het verhelpen van problemen; lekkage, verstopping maar zijn ook inzetbaar bij het nieuw installeren van het e.e.a., bijvoorbeeld bij nieuwbouw of renovatie. Heeft u hulp nodig van een betrouwbare en ervaren loodgieter in Almere? Gebruik het mailformulier of bel ons om een afspraak te plannen. Spoed? Bel ons dan direct op 06-81136883 en onze loodgieters staan direct voor u klaar in Almere en Amsterdam.

Loodgieter S.K. Fleur in Almere = 24 uur per dag bereikbaar!

Of u nou in Almere Stad, Almere Haven, Almere Poort of Almere Buiten woont. Onze loodgieters werken zeven dagen per week en zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wanneer u dus met spoed een ervaren loodgieter nodig heeft dan kunnen wij in bijzonder korte tijd al bij u zijn. Van (spoed) reparaties, onderhoud en aanleg van leidingen tot en met CV’s, daken, rioleringen en ventilatie. Storingen aan uw centrale verwarming? Het ontstoppen van waterleidingen of het aanleggen van waterleidingen? Onderhoud en afpersen van gasleidingen? Wij kunnen u helpen, het complete pakket, van afvoer tot en met centrale verwarming. Onze loodgieters helpen u direct!

Het werkgebied van onze loodgieter in Almere

Onze loodgieters werken in Amsterdam en zijn tevens inzetbaar in de volgende Almeerse woonwijken: Centrum Haven, De Werven, De Hoven, De Meenten, De Grienden, De Marken, De Gouwen, De Wierden, De Velden, Overgooi, De Steiger, Stichtsekant, Centrum Stad, Filmwijk, Danswijk, Parkwijk, Verzetswijk, Waterwijk, Tussen de Vaarten, Staatsliedenwijk, Kruidenwijk, Stedenwijk, Muziekwijk, Literatuurwijk, Noorderplassen, Randstad, Markerkant, Hollandsekant, Gooisekant, Veluwsekant, Sallandsekant, Oostvaardersbuurt, Seizoenenbuurt, Molenbuurt, Bouwmeesterbuurt, Landgoederenbuurt, Faunabuurt, Bloemenbuurt, Regenboogbuurt, Indischebuurt, Eilandenbuurt, Stripheldenbuurt, Sieradenbuurt, Poldervlak, De Vaart, Buitenvaart en Vogelhorst.

Over loodgieter, dakdekkers en installatiebedrijf Loodgietersbedrijf S.K. Fleur

Ons bedrijf bestaat uit jonge professionals met voldoende ervaring om full service dienstverlening te kunnen bieden in Almere. Onze loodgieters staan voor u klaar om vanaf de top van uw woning tot en met de grond te kunnen helpen. Wij houden van duidelijkheid, daarom spreken wij alle werkzaamheden eerst goed door en zijn wij altijd bereikbaar bij vragen. Gezien de gezonde groei van onze onderneming zijn wij bovendien op zoek naar echte vaklui op het gebied van loodgieten, dakdekken en installatietechnieken.