Live Your Choice Empower Your Self Academy. Kom in beweging en sta sterker.

DE ACADEMY ACTIVEERT JOUW EMPOWERMENT

Door coaching, trainingen, workshops en retreats: bewust handelen – verantwoordelijkheid nemen – leef jouw leven.

Sandra Bijl: Ik ben Oost en West: het oosten is Maleisië met al haar diversiteit aan culturen en het westen is feiten, resultaten en stevig met beiden benen op de grond staan.

Acht jaar heb ik in Maleisië gewoond en gewerkt en heb me daardoor kunnen onderdompelen in allerlei culturen, gewoontes en eigenschappen van mensen. Met name mijn ontmoeting met Master Dhyan Vimal heeft een grote, positieve, impact op mijn leven gehad.

Mede door mijn opleiding Technische Informatica te Delft ben ik heel praktisch en analytisch ingesteld. Ik leerde om structuur aan te brengen, processen te definiëren, doelen te bepalen en deze om te zetten in een plan en resultaten te halen. Als manager samen met teams van 2 tot 20 man/vrouw heb ik diverse afdelingen opgezet en zelfs prijzen in de wacht gesleept. Sinds 1998 na een coach-opleiding heb ik coaching als mijn managementstijl geïmplementeerd.

Live Your Choice Empower Your Self Academy is sindsdien mijn passie. Anderen inzichten laten krijgen en technieken meegeven. Inmiddels na jarenlange ervaring Empower ik graag anderen. Als Empower YourSelf Coach pas ik mijn vaardigheden van het Westen toe en wanneer gewenst ook het Oosten.

Ik heb technieken ontwikkeld die ik in mijn coaching gebruik, waaronder ook de Mind-Body-Feeling methode. Deze staan in mijn boek “The Universe is the Limit” beschreven. Enkele aspecten uit mijn boek zijn:

  • Hoe werkt de interactie van je mind-body-feeling en hoe kan je dat zelf beïnvloeden.
  • Het inzien en bewust worden van gewoontes, karakters, kwaliteiten en vaardigheden en hierin zelfs een keuze maken wat je ermee zou willen doen.
  • Steviger leren staan en bij jezelf leren blijven.
  • Levens- en Let Go – Create regels leren en toepassen.
  • Met allerlei situaties leren omgaan door gebruik te maken van de technieken.
  •