Leonie’s Piercingshop

Alleen op afspraak. goedgekeurd door de GGD.

Over Leonie’s Piercingshop

Ik ben Leonie Bruijnes-Haverkamp en piercer sinds 2008. In november dat jaar heb ik het vak geleerd in een andere shop en daarna ben ik begonnen met de shop aan huis aan de Oenenburgweg 73 te Nunspeet. Door familie, vrienden en vrienden van vrienden te piercen, kon ik het vak meer onder de knie krijgen en sparen voor een echte shop. Toen ik alles bij mekaar had, wat nodig was voor een goede professionele shop, heb ik de shop laten keuren door de GGD. Deze werd goedgekeurd en toen kon ik helemaal knallen met de shop.

In 2012 werd het tijd om het ouderlijk nest te verlaten en op mezelf te gaan wonen. Ik vond een appartement aan de Krommekamp 14 te Harderwijk waar voldoende plek voor mij was en de shop. De shop werd hier 2 keer zo groot als wat ik had, dus was helemaal blij met deze ruimte. Een maandje later kreeg ik de sleutel en zijn als een malle gaan klussen om de shop voor elkaar te maken. Een week later ging de shop open.

Ik merkte toen al snel dat de shop in Harderwijk beter loopt dan in Nunspeet. Ik had altijd een fulltimebaan ernaast en deed in mijn vrije tijd de shop. Best pittig, maar hield het goed vol. Helaas na een half op mijzelf gewoond te hebben, raakte ik mijn fulltimebaan kwijt. In dat half jaar had ik ook mijn man Sjon ontmoet en relatie mee gekregen en waren we bezig met zijn inboedel over te verhuizen naar Harderwijk. We hadden al hele toekomstplannetjes gemaakt, maar door het verliezen van mijn fulltimebaan viel dat allemaal in duigen. Al gauw begon de klandizie van de shop meer te groeien en kreeg ik het steeds drukker.

We kregen meer voorraden en begonnen te verkopen op de braderie in Ermelo. Wat een enorm succes was! Al gauw werd duidelijk dat een fulltimebaan niet meer in het plaatje zou passen. Na 5 maanden heb ik een parttimebaan kunnen vinden, wat ik prima kon combineren met de shop en braderieën in Ermelo. Helaas moest ik na een jaar en 8 maanden afscheid nemen van mijn lieve collegaatjes met nog geen uitzicht op een andere parttimebaan. Maar wel uitzicht op onze mooie trouwdag waar wij nog vaak over nagenieten. Hierna kwamen al gauw de braderieën om de hoek met dit keer niet alleen in Ermelo, maar nu ook in Epe. Dus lekker bezig! Na de braderieën had ik het nog steeds zo druk in de shop met een heleboel leuke klantjes, dat een parttimebaantje ernaast er toch niet meer bij in zat en had ik besloten om fulltime in de shop te gaan werken.

Nu ben ik al aardig wat jaartjes bezig met mijn passie en werk met volle 200% aan mijn shopje. Ik hoop het nog heel lang te kunnen doen en dat de shop mag uitgroeien tot een grotere shop.

Mijn Shop

Leonie’s Piercingshop is een gecertificeerde piercingshop in Harderwijk. De shop ligt centraal in Nederland in de driehoek Apeldoorn, Amersfoort, Zwolle en nabij de afslag van de A28. Voor de deur zijn (gratis) parkeermogelijkheden. De piercingshop voldoet aan alle eisen van de GGD en heeft een GGD Keurmerk. Dit is na te checken op: www.veiligpiercen.nl.

Ik ben begonnen met piercen in 2008. Ik had toen een shop aan huis in Nunspeet. In 2012 ben ik verhuisd naar Harderwijk en ging de shop met mij mee. Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel en alles wordt dan ook zorgvuldig gesteriliseerd en schoongemaakt. Ik werk alleen op afspraak, waardoor ik alle aandacht heb voor de klant en de klant in alle privacy haar piercing kan laten zetten en eventuele vragen stellen.

Adres

Ons adres:

Krommekamp 14, 3848 CC Harderwijk

Telefoon: