KBK Administratie

KBK Administratie is jouw financiële coach, in de buurt

Van een administratiekantoor verwacht je ongetwijfeld een foutloze administratie en gedegen financieel advies. Uiteraard mag je dit ook van KBK Administratie en Advies verwachten. In theorie voeren wij dezelfde diensten als andere administratiekantoren, maar in de praktijk zal je ervaren dat wij er graag een schepje bovenop doen. Onze kracht is dat wij ons écht verdiepen in onze klanten. Wij zien onszelf als een verlengstuk van jouw bedrijf. Hoewel we gek zijn op cijfers, ben je bij ons geen nummer. We denken met je mee, stellen ons flexibel op en zijn altijd bereikbaar voor persoonlijk contact.
Direct en indirect voordeel

Er wordt wel eens gezegd dat een goede boekhouder zichzelf terugverdient. Dit is niet voor niets. Je administratie aan ons uitbesteden levert je direct, maar ook indirect voordeel op. Met meer dan 15 jaar ervaring in ons vakgebied, weten wij als geen ander hoe je het maximale uit je administratie haalt. Direct voordeel dus. De uren die je aan ons uitbesteedt, kan je vervolgens zelf besteden aan jouw eigen vakgebied. Meer declarabele uren, betekent meer inkomsten. Dus ook indirect heb je profijt van een goed administratiekantoor. Wij werken met zeer voordelige vaste tarieven in abonnementsvorm, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

KBK Administratie verzorgt de volledige administratie

KBK Administratie en Advies is een full service administratiekantoor. Wij ondersteunen en adviseren jou graag op het gebied van:

 • Boekhouding
  Wij helpen je bij het opzetten van de volledige administratie, het boeken van jouw administratie, het uitvoeren van een eindcontrole vóór de belastingaangifte of fungeren als hulplijn bij boekhoudvragen. Jij bepaalt zelf wat je aan ons uitbesteedt.
 • Financiële rapportages
  Wij stellen de financiële jaarrekening en kwartaalrapportages van jouw bedrijf op, geven uitgebreide uitleg over de bedrijfsresultaten en geven financieel advies op basis van de jaarcijfers.
 • Fiscale aangiften
  Wij verzorgen de volgende belastingaangiften: omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonheffing en vennootschapsbelasting.
 • Loonadministratie
  Wij nemen de volledige loonadministratie uit handen. Denk aan het opstellen van salarisstroken, het opstellen en versturen van de belastingaangifte voor loonheffing en de boekhoudkundige verwerking.
 • Overige advisering
  In het verlengde van bovengenoemde diensten, kunnen wij je ook adviseren bij een financieringsaanvraag, het opstellen van een ondernemersplan en het begeleiden van startende ondernemers.
 •  

Adres

Ons adres:

De Klim 9, 9202 TM Drachten

Telefoon: