JM Vastgoedzorg – Het adres voor al uw onderhoud.

JM Vastgoedzorg is een onderneming die beheerders en eigenaren van vastgoed de zorgen uit handen neemt, “ontzorgen” noemen wij dat. Zowel gebouwbeheerders en VVE’s  als bewoners zijn het best geholpen met duidelijke afspraken, concurrerende prijzen, efficiëntie planning, kwaliteit van materiaal en arbeid en dat alles met tevreden gezichten na afloop van het project. Vastgoedzorg is een verzamelnaam voor het onderhoud aan uw gebouw.

JM Vastgoedzorg onderscheidt zich door uitsluitend samen  te werken met specialisten uit de regio, die eveneens het belang inzien  en op zijn minst werken:

 • volgens ISO en VCA certificering
 • volgens de geldende milieu- en veiligheidsnormeringen
 • volgens duidelijke afspraken

   

  Onze diensten

  Onderhoudsschilderwerk

  Het leveren van goede kwaliteit schilderwerk tegen concurrerende prijzen is het visitekaartje wat wij op vele kozijnen hebben achtergelaten.

  JM Vastgoedzorg heeft als doelstelling het leven van gebouwbeheerders als bewoners te veraangenamen, het wegnemen van klachten en opleveren zonder problemen staat hierbij voorop. “Ontzorgen” is wat wij nastreven.

  De schilders van JM Vastgoedzorg werken volgens duidelijke instructies en de beste materialen. Certificering en werken volgens checklisten is geen modeverschijnsel of verkoopargument, maar de basis van onze dagelijkse werkzaamheden aan uw gebouw.

  In de samenwerking met andere, vaak regionale, bedrijven is eenzelfde zienswijze de eis voor partnerschap om de gebouwbeheerder te ontzorgen.

  Buitengevel isolatie

  Isolatie is belangrijk voor het vasthouden van de warmte in de winter, tegenhouden van de warmte in de zomer. Voor slecht of niet geïsoleerde bestaande gebouwen is het aan de buitenkant isoleren van de gevel de meest eenvoudige manier. Hierdoor blijft het interieur onaangetast en zijn er zo min mogelijk koudebrugonderbrekingen door bijvoorbeeld vloeren.

  Bouwkundig onderhoud

  Periodiek onderhoud zoals onderhoud van goten, schilderwerk, gevelreiniging, dak onderhoud en hout- en betonreparatie zijn stuk voor stuk werkterreinen waar vaklieden als loodgieters, timmerlieden, dakdekkers en schilders hun vaardigheden in de praktijk brengen. Het komt voor dat de bestaande bebouwing sterk verouderd is. Het uiterlijk heeft een update nodig naar deze tijd, het gebouw bevat schadelijke materialen voor mens en milieu of is in zeer slechte staat. Wij hebben de mensen en kennis in huis om u advies op maat te bieden om uw project bouwkundig weer in orde te maken.

  JM Vastgoedzorg kenmerkt zich door de disciplines van vakmensen te bundelen en als één “ontzorgpakket” aan de beheerder aan te bieden.

  Glaswerk

  Enkelglas vervangen voor isolerende beglazing is nog steeds aan de orde van de dag en hiermee wordt een aanzienlijke besparing in de energiekosten bereikt.

  Dit werk combineren met de aanpak van houtrot, vervangen van de glaslatten en het schilderen van de kozijnen is ook één van de redenen om samen te gaan werken met JM Vastgoedzorg, omdat ook hier optimaal samenwerken resulteert in een vakkundige oplossing, strakke planning en daardoor geringe overlast voor de bewoners.

Adres

Ons adres:

Irisplein 35 2565 TD Den Haag

Telefoon:
E-mail:
Internet: