Jill’s City Spa – De pedicure en schoonheidspecialist in hartje IJsselstein.

Een bezoek aan Jill’s City Spa is anders. Het is namelijk meer dan alleen maar huidverzorging. Ik laat je tijdens een behandeling ook dat unieke wellness gevoel ervaren. Je voelt je na de behandeling niet alleen maar mooi, maar ook helemaal ontspannen. Mijn producten zijn op natuurlijke basis en niet op dieren getest. Huidverbetering en een moment voor jezelf.

Bij Jill’s City Spa wordt een gezichtsbehandeling altijd gecombineerd met een huidanalyse. Je huid kan namelijk door weersomstandigheden, je leefstijl of je hormoonhuishouding veranderen. Ik pas de behandeling specifiek aan op de behoeften, zodat je huid op dat moment precies krijgt wat het nodig heeft. Geen een behandeling is dan ook hetzelfde! Jill’s City Spa, gewoon fijner.

Jill Zelf

Ik ben Jill Valkenburg, gediplomeerd pedicure en schoonheidsspecialiste. Door het volgen van trainingen, specialisaties en het bezoeken van vakbeurzen blijf ik mezelf ontwikkelen en op de hoogte van de nieuwste technieken. Zo kan ik de kwaliteit die u verdient blijven waarborgen. Ik hoop u snel in mijn salon te mogen ontvangen.

Cenzaa Solutions staat voor natuurlijke huidverzorging met traditionele therapeutische werkstoffen in combinatie met high-tech samenstellingen. Mediterrane en oosterse planten en kruiden zijn omgezet tot essentiële oliën die zorgen voor een zintuiglijke ervaring van welzijn. Ontspanning en huidverbetering gaan bij Cenzaa Solutions hand in hand, het beste uit de natuur wordt gecombineerd met de laatste technologie. De Cenzaa behandelingen zijn volledig in het teken van Wellness. U wordt ontvangen in een oase van rust en u wordt helemaal in de watten gelegd in de geurende wereld van Cenzaa.Cenzaa is gericht op het stimuleren van alle zintuigen!