JDK Verhuur Dienstverlening bouw en installatie werkzaamheden.

JDK Verhuur is geschikt voor diverse installatie werkzaamheden. Zowel groot als klein. Huishoudelijk, onderhoudt, aanpassingen. Werkzaamheden op het gebied van cv, vloerverwarming, water, gas, riolering, sanitaire, zinkwerken, ventilatie, kleinschalige elektra werkzaamheden. Ook voor ligt installaties in stal en/of loods. Installeren van Drink water bakjes voor vee. En ook voor leveren van diverse installatie materialen. En zowel ook renovatie van badkamer en keuken.

JDK Verhuur doet ook kleine bouw werkzaamheden. Zoals timmerwerk, onderhoud, scheiding’s wanden, systeem & gips plafons, aftimmeren van vloeren en kozijn, tuinhuisjes. Ook voor het leveren van bouw materialen kunt u terecht bij ons. Ook goed geschikt voor een extra helpende hand voor bouw en aannemers bedrijven.

JDK Verhuur doet ook dienstverlening in de horeca en catering. Zoals catering verzorging van bruiloft feesten en partyen. Het complete pakket. diverse vlees en vis salades, alcohol en fris dranken. En zorgen ook voor bediening ’s personeel. U kunt ook terecht bij ons voor het huren van mobiele bars(inclusief glas werk), statafels, bierbanken, bbq’s, party tenten, barkrukken, stoelen en tafels.

JDK Verhuur is een jong bedrijf. Zoals de naam al zegt, zijn we dus geschikt voor het verhuur werk. U kunt in ons meun zien wat we doen en wat we zijn. Verhuur gericht voor bouw en installatie werkzaamheden dienstverlening in de horeca en catering. Ook voor klein koeriers werken, tuin onderhoud kunt u bij ons terecht.

 

Adres

Ons adres:

De Haspel 18, 9354 XC Zevenhuizen

Telefoon:
Internet: