De Kring Lenie IJmuiden – Kringloopwinkel

Uitstekende goederen voor een fractie van de nieuwprijs: de beste tweedehands spullen in IJmuiden vindt u bij De Kring Lenie IJmuiden.

Waar u naar op zoek bent, daar wilde iemand anders graag vanaf: bij De Kring Lenie IJmuiden vindt u een geweldige selectie tweedehands goederen. In perfecte conditie maar voor slechts een fractie van de nieuwprijs. Kleding, sieraden, meubilair, huisraad, apparatuur, boeken: u kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het bij ons. Het beste aanbod aan tweedehands in Ijmuiden!

Waarom nieuw kopen als u dezelfde kwaliteit tweedehands kunt aanschaffen voor slechts een fractie van de nieuwprijs? Niet alleen bent u veel voordeliger uit, ook draagt u op deze manier bij aan een duurzame samenleving. Wij verkopen o.a.: kleding, meubilair, electronica, speelgoed, videobanden, cd’s en gereedschap.

Er is te veel om op te noemen: komt u bij ons langs om gezellig door het actuele aanbod te snuffelen.

Die mooie vaas, het kussentje of dat leuke retrolampje waar uw hele interieur van opfleurt, grappige en unieke kledingstukken die weer helemaal in de mode zijn, of praktische spullen waaraan u liever niet te veel geld besteedt: bij De Kring Lenie in IJmuiden tikt u het voor een prikkie op de kop.

Wij houden de kwaliteit van de tweedehands spullen die wij inkopen nauwkeurig in de gaten. Zo weet u zeker dat alles wat u bij ons koopt prima functioneert en in uitstekende conditie is.

Kringloopwinkel in IJmuiden. Bent u opzoek naar leuk meubilair voor een zacht prijsje? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. In ons winkelpand van 2500m² staat vast wat u zoekt. Wij hebben heel wat in ons assortiment, waaronder kleding, meubels, boeken, cd’s, dvd’s, elektronica en witgoed.

Naast het verkopen van leuke tweedehands spulletjes in onze winkel leveren wij ook andere diensten, waaronder ontruimingen, verhuizingen en ook brengen wij overbodige goederen naar de stort toe tegen een kleine vergoeding.

Heeft u iets gevonden in onze winkel maar is het niet mogelijk voor u om het te vervoeren? Wij doen het graag. Een indicatie van de prijs voor transportkosten is te vinden op het ophalen en bezorgen pagina.

Wij zijn nu ook een erkend leerbedrijf geworden! Dit houdt in dat wij leerlingen aannemen die bezig zijn met een MBO-beroepsopleiding in de sector Handel en MITT.

Openingstijden

Maandag

10:00 - 18:00

Dinsdag

10:00 - 18:00

Woensdag

10:00 - 18:00

Donderdag

10:00 - 18:00

Vrijdag

10:00 - 18:00

Zaterdag

10:00 - 18:00

Zondag

gesloten