Camping-Halfweg Hoogwoud (NH) – Yvonne & Job Klomp.

Camping-Halfweg Hoogwoud (NH) is een rustig gelegen familie camping in Hoogwoud. U vind Hoogwoud in het hart van Westfriesland, in de provincie Noord – Holland. De camping bied ruime plaatsen tussen het groen, met weids uitzicht over de weilanden. Verder biedt de camping u een mooi gazon en een brede sloot met mogelijkheid om te vissen. Voor kinderen zijn er volop speelmogelijkheden aanwezig, een zandbak, schommels, een wip, een draaimolen, een trampoline, diverse fietsjes en grote skelters met kar. En op zondag hebben wij de ijsexpress, daarmee worden de kinderen opgehaald en getrakteerd op een ijsje.
Verder bied de camping u ruim sanitair, stortplaats voor chemisch toilet , een overdekte fietsenstalling , een afwaskeuken en tegen betaling een wasmachine en wasdroger.
De mini camping ligt ongeveer 1 km buiten het dorp Hoogwoud, maar de dichtst bij gelegen supermarkt ( Aldi ) is op loop afstand van de camping, daar vind u ook een  tankstation en het grootste particuliere tuincentrum van Europa, Tuincentrum De Boet, zeker de moeite van een bezoekje waard.
Verder ligt Hoogwoud tussen het IJsselmeer en de Noordzee, op steenworp afstand van de historische stadjes, Schagen, Hoorn, Medemblik, Alkmaar en Enkhuizen. Hier kunt u volop genieten van strand en zee, IJsselmeerstrand, de folkloristische markt, de Westfriese weekmarkt, een ritje met de stoomtram, de kaasmarkt, sprookjeswonderland, het buiten museum en  andere mooie musea en stadswandelingen, waarover op de camping informatie te verkrijgen is.
Ook biedt de camping u mooie fietsroutes, aangegeven op knooppunten, naar leuke bezienswaardigheden, door de weilanden en langs de bezienswaardigheden uit onze omgeving.
Mini camping Halfweg bied u ‘VVV aan huis’, met folders, fiets- en wandelroutes, stadswandelingen en routes naar dijken en duinen.
Hoogwoud, gelegen tussen zout en zoet water, met meer dan 80 bezienswaardigheden in de omgeving, is zeker een aanrader om eens te komen bezoeken.
Wij verwelkomen u graag op mini Camping-Halfweg Hoogwoud (NH), de koffie staat klaar!

Adres

Ons adres:

Oosterboekelweg 4 1718 LN Hoogwoud

Telefoon: