Kleurrijk in beeld – Jeannet Mollink-Bennink – Persoonlijke Begeleiding – Cursus – Workshops – Inloop Atelier

Het geeft mij veel voldoening en plezier om kunstzinnig te werken, maar het mooiste vind ik om te ontdekken dat een beeld veel kan vertellen over jezelf. Het brengt bewustwording waardoor er meer begrip en bevrijding kan plaats vinden in ons leven. Beelden drukken gevoelens uit en maken emoties los. In energie, toon, kleur, lijn, vorm en symboliek. Bewust worden doe je met je hoofd. Je wordt je daar bewust wat er binnen in jou leeft.  We maken contact met ons gevoel, onze emoties, ons hart, onze binnen wereld. Met kunstzinnig werken geef je vorm aan wat er van binnen leeft. Met deze ervaringen gaan we aan de slag door middel van kunstzinnig werken.
Dit kan leiden tot meer inzicht in jezelf en je levenssituatie. Er kan een veranderingsproces plaats vinden waardoor jij je meer in balans gaat voelen, de energie weer kan gaan stromen.

Ik ben Jeannet Mollink-Bennink, geboren in Vragender. Ik woon met mijn man in Hellendoorn en heb twee volwassen dochters.
Na jaren gewerkt te hebben aan de basisschool “De Wingerd“ in Nijverdal ben ik nu af en toe werkzaam op peuterspeelzalen binnen de gemeente Hellendoorn en bij de Stichting Kinderopvang West Twente. Door mijn gevoeligheid en hoog sensitief zijn had ik de behoefte om mij verder te ontwikkelen. Ik voelde mij hierin erg alleen staan en vaak niet begrepen.In 2007 ben ik begonnen aan de 4 jarige opleiding tot Kunstzinnig Coach en Psychosociaal Therapeut Beeldend aan de Vrije Academie het Pad. Het kunstzinnig werken gaf mij vaak inzichten en werkte ondersteunend in mijn proces. Na vier jaar studie heb ik deze opleiding afgerond en staat er een prachtige praktijkruimte achter mijn huis.
Ik ben belangstellend lid van  “Vereniging Tekentaal“. Momenteel ben ik in opleiding voor Energetisch Lichtwerker, het tweede jaar zit er op, nog 1 jaar te gaan.   
Mijn streven is om ieder mens te laten zijn zoals ze zijn. Hier is zelfacceptatie en zelfvertrouwen voor nodig. Eerst jezelf lief hebben, daarna kun je vol energie de relatie met een ander aangaan.

Kleurrijk in beeld – Jeannet Mollink-Bennink

Adres

Ons adres:

Noord Esweg 32 2447 GC Hellendoorn

Telefoon: