Healthshop Apollyon – Headshop Smartshop – Seedshop. Apollyon is sinds 2003 gevestigd in Rotterdam-Zuid en heeft zowel online als in de winkel een uitgebreid assortiment op het gebied van cannabis, smart- en ecodrugs. We zijn gespecialiseerd in recreationele wiet, medicinale wiet, of afgekort mediwiet, cannabis olie zoals CBD olie, hennepolie en hennepzaadolie+, tabak en drugs gerelateerde artikelen. Producten die ondersteundende hulp kunnen bieden, mentale ontspanning leveren of die juist extra energie geven.

Of je nu heerlijk ontspannen een waterpijp wilt roken of juist je mentale of visuele bewustzijn een flinke boost wilt geven, bij Apollyon kun je de meest uiteenlopende producten kopen die het beste bij jouw wensen passen. De cannabis en drugs gerelateerde producten die je in de winkel of online kunt bestellen zijn in Nederland volledig legaal.

Omdat niet iedereen weet wat een headshop is … hier even een korte uitleg: Head shop betekent letterlijk shop voor ons hoofd, om het in ons hoofd aangenaam te maken. Bijvoorbeeld met een waterpijp of bong, lekker onderuit gezakt, in alle rust wegdommelen. Maar we verkopen niet alleen waterpijpen en bongs in alle soorten en maten, maar ook vele andere cannabis gerelateerde producten en genotsartikelen.

Adres

Ons adres:

Dordtsestraatweg 434a, 3075 BK Rotterdam

Telefoon:
Internet: