Haan Uitvaartbegeleiding – 24 uur bereikbaar, 7 dagen per week. Daniël Haan.

Mijn naam is Daniël Haan. Ik werk als zelfstandig uitvaartbegeleider. Dat betekent dat ik alle ruimte heb een persoonlijke uitvaart voor uw dierbare te regelen. Het vak van uitvaartbegeleider geeft mij veel vervulling en ik koester de bijzondere ontmoetingen met nabestaanden. Opdrachtgevers typeren mij als oprecht, geïnteresseerd, respectvol, rustig en invoelend. Met persoonlijke eigenschappen, zoals meegaand, scheppend en perfectionistisch, zal ik met veel inzet zorg dragen voor een uitvaart, zoals u die wenst. Ik vind het een voorrecht als u mij de uitvaart laat begeleiden en dat ik aanwezig mag zijn in de voor u moeilijke periode, zowel op afstand als op de voorgrond als het nodig is.

Afscheid nemen is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. In deze periode van intens  verdriet komen er vele keuzes en vragen op de nabestaanden af. Als uitvaartbegeleider zal ik met u meevoelen en meedenken. Samen zullen we in ons dagelijks contact  in alle rust de tijd nemen om de uitvaart met alle mogelijke zorg te omringen, waarbij uw wensen leidend zijn. In mijn persoonlijke aandacht geef ik u alle ruimte voor uw gevoelens van verdriet en rouw en voor het maken van keuzes die passen bij de overledene en waarbij u zich fijn voelt. Met uw wensen zal ik ervoor zorgen dat de begrafenis/de crematie een liefdevolle, stijlvolle en unieke uitvaart wordt, die past bij de overledene en die u een goed gevoel geeft.

Haan Uitvaartbegeleiding – Wilt u kennismaken of gewoon eens vrijblijvend met mij in gesprek gaan over uw persoonlijke wensen en mogelijkheden van uw uitvaart? Dan maak ik graag een afspraak met u. Een dergelijk voorgesprek kan op elk moment worden gevoerd, ook als er van een aanstaand overlijden nog helemaal geen sprake is. Uiteraard is een voorgesprek geheel  vrijblijvend. Het verplicht u tot niets. De inhoud van een voorgesprek kan puur informatief zijn. U wilt bijvoorbeeld meer weten over de manier waarop ik werk en zien en horen of u mij de begeleiding van de uitvaart zou willen toevertrouwen. Een voorgesprek kan echter ook in aanloop naar een aanstaand overlijden plaatsvinden. Zo kunnen wij samen kijken naar de uitvaartwensen en deze eventueel vastleggen in een speciaal door mij ontwikkeld document Wensenformulier.

Adres

Ons adres:

Dalkruid 22, 9413 DC Beilen

Telefoon: