Spices Indiase lunchroom en Restaurant. Nieuw! Onbeperkt eten, kinderen van 4 tot 12 jaar voor halve prijs, € 17,50. Daily special € 9.50.
Openingstijden 17.00 uur – 22.00 uur, maandag gesloten. Geniet van een traditionele indiase lunch, Elke dag van 12.00 tot 15.00 uur vanaf € 7,50 Ook indiase kook workshop.

Spices Indiase lunchroom en Restaurant is een traditioneel Indiaas restaurant waar je kan genieten van diverse gerechten uit heel India. Spices wil iedereen kennis laten maken met de rijke smaken van echt traditioneel Indiaas eten daarom serveert wij een grote variatie aan verschillende gerechten die wekelijks veranderd.

Ons restaurant is van binnen sfeervol ingericht met een combinatie van traditioneel en modern Indiaas interieur dat afkomstig is uit verschillende delen van India. Er is momenteel plek voor maar liefst 75 – 80 gasten.

Naast lunch en diner, verzorgt Spices ook catering en workshops.

Over ons eten

 • Alle producten zijn vers
 • Alle gerechten zijn vetarm
 • Vegetarische gerechten
 • Halal gerechten
 • Volledig gluten vrij!
 • Geen gebruik van room of roomboter 

  De chef kok (eigenaar) Dinesh Borkar komt uit NewDelhi. Hij is opgeleid op de hotelschool van de grootste hotelketen in India, en is geschoold in de klassieke kookstijl van Escoffier.
  Ook is hij gediplomeerd leermeester in Nederland, voor de hoogste niveau van koks opleiding. Hij geeft al meer dan 18 jaar les in de kunst van het koken De Gastvrouw, Studeerde Engelse literatuur in India. Daarna heeft ze in Nederland nog de opleiding Matriamarkt gedaan.Missie & Visie
  We willen de klant op een professionele en kantvriendelijke manier laten genieten van ons eten. Daarnaast willen we de klant kennis laten maken met traditionele Indiase keuken. We willen laten zien hoe gezond en vooral lekker die eigenlijk is. Dit doen wij mede door de goede uitleg te geven bij de verschillende gerechten.Over het eten

  De gerechten bij Spices Indiase lunchroom en Restaurant zijn rijk van smaak, maar nooit heet of scherp. Alle gerechten zijn traditioneel Indiaas, en worden bereid door een chef-kok met meer dan 25 jaar kook ervaring. Doordat Spices Indiase lunchroom en Restaurant altijd verse producten gebruikt, worden dus altijd de producten van het seizoen gebruikt. Dit leidt dan ook tot een menu dat elke week veranderd.Er worden uitsluitend producten gebruikt die geen gluten bevatten, en vetarm zijn. Hierdoor is het eten bij Spices Indiase lunchroom en Restaurant dus altijd lekker en gezond. Er worden ook veel Vegetarische en Halal gerechten geserveerd.

Opening Hours

Monday

gesloten

Tuesday

17:00 - 22:00

Wednesday

17:00 - 22:00

Thursday

17:00 - 22:00

Friday

17:00 - 22:00

Saturday

17:00 - 22:00

Sunday

17:00 - 22:00

Lunch: Maandag t/m vrijdag alleen op afspraak!