G. Schipper Bouwbedrijf. Voor een grote of kleine verbouwing / klus zoekt u een bouwbedrijf? Een gemetselde afscheiding in de tuin, een muur of plafond die nodig gestuct moet worden, een deur die nog moet worden afgehangen? Allemaal voorbeelden van klussen waarvoor u bij bouwbedrijf G. Schipper aan het juiste adres bent. Maar ook voor grote (ver)bouwprojecten sta ik voor u klaar. Naast bovengenoemde kleine klussen en verbouwingen ben ik ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden zoals de verbouwingen van bijv. badkamers, het realiseren van aanbouwen aan woningen, het plaatsen van keukens en het installeren van dakkapellen. Voor deze grotere (ver)bouwprojecten werk ik samen met bouwpartners uit de regio die dezelfde filosofie aanhangen als wij; het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs.

Door mijn ervaring in de bouwsector bied ik u een uitgebreid pakket aan van kleine en grote diensten. Hierdoor heeft u door het inhuren van mij een timmerman, metselaar, tegelzetter, keukenmonteur en stucadoor in één. Ik denk graag mee in een adviserende rol en zal u helpen om uw verbouwingswensen te realiseren. Ook qua prijs zit u bij ons goed; we kennen namelijk de weg naar de juiste leveranciers. Zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw project bepalen. Goed inkopen scheelt u dus veel geld.

U zal dit merken, wanneer wij een offerte voor u hebben gemaakt. Onze offerte is hierdoor scherp en concurrerend, maar wel realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets.

Ook niet onbelangrijk: U heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig.

Kortom; wij maken graag een vrijblijvende offerte voor uw project, groot of klein. heeft u nog vragen, neem dan contact op met G. Schipper Bouwbedrijf.

Address

Our Address:

Vervoornstraat 105, 3882 XM Putten

Telephone: