Fysiotherapie van den Born Rijswijk – Vakkundige fysiotherapie in Oud Rijswijk en omgeving – Marc van den Born.

In 1988 heeft Marc zijn diploma fysiotherapie behaald aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie. Sinds 1989 werkt hij in en is hij eigenaar van deze praktijk. In 1997 heeft hij zijn diploma Manuele Therapie Eindhoven (SOMT) behaald.

Sinds 2009 behandelt Marc patiënten met dry needling en sinds 2012 is hij instructeur dry needling bij de opleiding in Domburg. Daarnaast is hij als fysiotherapeut verbonden aan de voetbalvereniging SEV in Leidschendam en behandelt hij veel (top)roeiers en atleten uit Den Haag en omgeving. Zelf is hij een enthousiast roeier, schaatser, hardloper en wielrenner.

Fysiotherapie van den Born Rijswijk

Onze praktijk is al meer dan 20 jaar gevestigd in het oude centrum van Rijswijk, op de hoek van de Tollensstraat en de Schoolstraat. In de praktijk werken vier fysiotherapeuten, met verschillende specialisaties.

U kunt bij ons terecht voor:
Algemene fysiotherapie, waaronder begeleiding bij COPD
Manuele therapie
Dry needling
Geriatriefysiotherapie
Oedeemtherapie

Therapieën
De fysiotherapeut en manueel therapeut worden dagelijks geconfronteerd met patiënten met klachten aan en van het houdings- en bewegingsapparaat.

Indien u klachten heeft aan gewrichten of spieren, bewegingsproblemen heeft door pijn en stijfheid, kunt u door onze behandelingen weer beter gaan bewegen en herhaling van de klachten in de toekomst voorkomen.

In onderling overleg stellen we een behandelprogramma op en geven we uitleg over de klachten en het herstel hiervan.

Verwijzingen

Sinds een aantal jaren is het mogelijk zonder verwijzing van uw huisarts een afspraak te maken met uw fysiotherapeut (directe toegankelijkheid). Deze beoordeelt of de klacht door hem of haar kan worden behandeld. Indien nodig, verwijst de therapeut u terug naar de huisarts. Oordeelt uw fysiotherapeut dat de klacht in aanmerking komt voor therapie, dan wordt de behandeling gestart.

 

Bestaat er een uitgebreide medische status of heeft u een operatie ondergaan in het ziekenhuis en heeft u een specialist bezocht, dan is een verwijzing noodzakelijk met nadere informatie betreffende uw klachten en problemen. Voor langdurige fysiotherapie of behandeling aan huis is altijd een verwijzing van een arts noodzakelijk.

 

Openingstijden

Maandag

08:00 t/m 20:30

Dinsdag

08:00 t/m 20:30

Woensdag

08:00 t/m 12:00

Donderdag

08:00 t/m 20:30

Vrijdag

08:00 t/m 16:00

Zaterdag

08:00 t/m 12:00

Zondag

08:00 t/m 12:00

Adres

Ons adres:

Tollenstraat 7, 2282 BM Rijswijk

Telefoon: