Fysiotherapie BodyUse Uden

Fysiotherapie BodyUse Uden creëert samen met u de voorwaarden om met zo min mogelijk klachten weer deel te nemen aan de dagelijkse activiteiten (o.a. werk, sport).

BodyUse Uden werkt hiervoor nauw samen met het beweeg- en preventiecentrum: Bodyvision Healthclub. Dit biedt u de mogelijkheid om na uw behandelingen bij de fysiotherapie door te gaan bij het Beweeg- en het preventiecentrum. Hier houden zowel de fysiotherapeut als de sportinstructeur uw vorderingen bij, zodat u weer klachtenvrij aan de slag kan.

BodyUse is gevestigd in het sportcentrum van Bodyvision Healthclub gelegen aan de Hockeyweg 8 in Uden.

De fysiotherapiepraktijk is direct toegankelijk. U kunt hier met en zonder een verwijzing van een arts of specialist terecht. Daarnaast hoeft u geen lid te zijn van het sportcentrum om een behandeling te kunnen krijgen.

Rob Stel is de grondlegger van Fysiotherapie BodyUse Uden. Rob wil patiënten pas ‘los laten’ als ze klachtenvrij zijn. Daarom werkt hij vanuit het concept: Fysiotherapie wat overgaat naar sport. Daarom is Rob een samenwerkingsverband aangegaan met BodyVsion Healthclub. Zijn fysiotherapiepraktijk is dan ook gevestigd in het sportcentrum van BodyVision Healthclub aan de Hockeyweg 8 in Uden.

U kan bij BodyUse terecht  met en zonder een verwijzing van een arts of specialist. Daarnaast hoeft u hoeft geen lid te zijn van het sportcentrum om een behandeling te kunnen krijgen.

Adres

Ons adres:

Hockeyweg 8, 5405 NC Uden

Telefoon: