Eussen Optiek

Gediplomeerd opticien en gediplomeerd contactlensspecialist in regio Valkenburg.

Merkt u met autorijden, televisie kijken lezen of in het gewoonlijke dagelijkse leven dat uw ogen vermoeid raken of u zich meer moet inspannen om iets goed te zien. Dit kunnen oogklachten zijn, misschien zijn ze achteruit gegaan? Bij jongeren zijn het meestal vermoeidheidsklachten achter PC of concentratie problemen op digiborden. Maar ook vormen van hoofdpijn en droge branderige ogen kunnen problemen opleveren. Laat daarom uw ogen regelmatig goed controleren.

Een goede oogmeting geeft u inkijk in de status van uw zicht. Daarvoor wilt u een goede opticien/contactlensspecialist, het gaat tenslotte wel om uw ogen. In Valkenburg vindt u Eussen Optiek, de zaak van Pierre en Yvonne. Vol trots geopend in 2010 en een uitstekende keuze voor een oogmeting, het aanmeten van een bril of contactlenzen.

Ga voor aktie en info naar de aanbiedingensite en infosite hier vindt u ook lekker recepten die gezond voor uw ogen zijn. We proberen deze geregeld af te wisselen met overheerlijke recepten.

Sinds 1 september 2016 is ons team uitgebreid met 1 medewerker,Tycho. Hij volgt de optiekopleiding in Roermond en is voorlopig als stagiaire bij ons werkzaam. Ondertussen kan hij u al goed adviseren betreffende montuur  en straks ook welke glazen u het beste kunt gebruiken.
Opticien met 30 jaar ervaring

Pierre beschikt over een MBO-diploma Optometrie en heeft meer dan 30 jaar ervaring binnen de optiek. Als gediplomeerd opticien en contactlensspecialist levert hij de beste service op het gebied van oogmetingen met altijd persoonlijk en vakkundig advies.
En? Hoe staat deze bril me?

Bij Yvonne krijgt u een eerlijk advies bij het uitzoeken van een modieuze bril. Zij heeft een goede kijk op de monturen en weet precies wat wel en niet bij uw gezicht past. Daarnaast verzorgt zij de administratie zodat bij een tweede afspraak uw gegevens snel gevonden zijn.

Dit alles krijgt u onder het genot van een vers kopje koffie. Pierre en Yvonne verlenen samen de beste oogservice waardoor u altijd met scherp zicht de winkel verlaat!

 

Goede bereikbaarheid.

U kunt nu volop parkeren in de gloednieuwe parkeergarage Aan de Kei die u via de St.Pieterstraat in- en uitrijdt. Via de roltrappen / ruim trap / lift komt u op Irmgratstraat waar u naar recht afbuigt naar de Louis van de Maesenstraat onze zaak bevindt zicht dan direct aan de overzijde ( tussen pinautomaat en P. Wouters electro).

 

Vergoeding van uw Zorgverzekeraar?

Heeft u recht op zorgvergoeding van uw bril/glazen/ lenzen dan verzorgen wij voor u de vergoeding van uw zorgverzekeraar en verrekenen dit met uw aankoop.

Weet u niet of u recht heeft kunnen wij gelijk voor u nakijken of u in aanmerking komt voor zorgvergoeding en dienen deze dan voor u in.

 

Gehoorproblemen?

Ook voor gehoorploblemen kunt u op de maandag en de donderdag bij Eussen Optiek terecht. Dan is een audicien vanSchoonenberg (voorheen Streukens) aanwezig. U dient wel een afspraak te maken, voor kleine problemen is er tussen 16:00 en 17:00 uur vrij inloop.

Voor klein onderhoud zoals vervangen van slangetjes, verkoop van batterijen en het maken van afspraken kunt ook bij ons, tijdens onze normale openingstijden, terecht.

Openingstijden

Maandag

09.30 – 18.00

Dinsdag

gesloten

Woensdag

09.30 – 18.00

Donderdag

09.30 – 18.00

Vrijdag

09.30 – 18.00

Zaterdag

09.30 – 17.00

Zondag

gesloten