Elcon Parts – Het bedrijf voor onderdelen voor uw oldtimer tractor. Dodewaard.

Elcon Parts is hét bedrijf voor onderdelen voor uw oldtimer tractor. Wij hebben een ruim assortiment voor de gloeikoptractoren Lanz, Pampa en Ursus. Ook is in ons assortiment de Lanz diesel en voldiesel opgenomen. Het aanbod bevat alles om uw oldtimer tractor weer in topconditie te brengen. De webshop heeft een vast assortiment wat continu uitgebreid wordt.

In de webshop is het volledige aanbod te vinden. De bestellingen worden met uiterste zorg behandeld en wordt gestreefd naar een korte levertijd. De webshop heeft een grote keuze aan onderdelen, naamplaatjes en bevestigingsmaterialen voor het geheel. Kortom alles wat u denkt nodig te hebben voor uw reparatie of restauratie.

Het grootste gedeelte van ons assortiment is op voorraad in het magazijn.

Ons bedrijf is ontstaan uit grote passie voor de oldtimer tractoren. In onze regio is niets te vinden op dit gebied. Dit heeft geleid tot het ontstaan van Elcon Parts. Met ons uitgebreide magazijn hopen wij aan uw wensen te voldoen. Onze missie is om uw snel en op een professionele manier te helpen met uw oldtimer tractor.

 

Address

Our Address:

Kalkestraat 34, 6669 CP Dodewaard

Telephone: