Echobureau Het Kleine Wonder – Patricia Bakelaar. Voor het maken van 2D, 3D en 4D pretechos en/of geslachtsbepaling.

Echobureau Het Kleine Wonder is geopend van maandag t/m zaterdag. Voor de avond- en weekenduren worden geen extra kosten in rekening genomen.

Gefeliciteerd je bent zwanger!

Zwanger zijn is een bijzonder en spannende gebeurtenis in je leven.
Als aanstaande ouder ben je nieuwsgierig naar het nieuwe leven wat groeit in je buik. Hoe ziet ons kindje eruit? Wat gebeurd er allemaal in je buik?

Bij een echo kun je een kijkje nemen in je buik. Je voelt je kindje nu niet alleen, maar ziet het ook bewegen. Een bijzondere ervaring vooral een echo in 3D/4D beelden, waarbij je de contouren duidelijk ziet, zorgen ervoor dat je je kindje “echt” gaat beleven. Teentjes en vingertjes tellen, hartje zien en horen kloppen. Misschien willen jullie ook graag weten of het een jongen of een meisje is, dit alles kan met een echo. Bij Echobureau Het Kleine Wonder kunt u terecht voor 2D, 3D en 4D pretecho’s en/of geslachtsbepaling.

Echobureau Het Kleine Wonder gebruikt de SonoAce X8 LV. Dit is een modern digitaal echografiesysteem met multimedia functies en geavanceerde 3D/4D opties. Hierdoor registreert het apparaat hele zuivere en snelle opnamen voor foto en live opnamen. Aangezien dit momenteel het nieuwste en beste apparaat op de markt is, op het gebied van pretonderzoek, kan Echobureau Het Kleine Wonder u verrassen met ultieme zuivere opnamen van jullie ongeboren kindje.

Echobureau Het Kleine Wonder is gevestigd in den Bommel.

Meest gestelde vragen

Kan het maken van een echo kwaad voor mij en de baby?

Uit wetenschappelijk onderzoek zijn er geen nadelige effecten of bijwerkingen ten gevolge van echoscopie vastgesteld. Dit in tegenstelling tot de effecten van onderzoek middels röntgenstraling.

Wat is een pretecho?

Een pretecho werkt in principe hetzelfde als bij een (medische) echo in het ziekenhuis. Alleen wordt hier niet gekeken naar de medische kant, maar naar de leuke, emotionele kant van het zwanger zijn en de baby.
In tegenstelling tot een medische echo wordt er vaak bij een pretecho gebruik gemaakt van 3D en 4D technieken.

Vanaf wanneer is een geslachtsbepaling mogelijk?

Je kunt een geslachtsbepaling laten uitvoeren vanaf 18 weken, al geeft dit niet altijd een 100% zekerheid.

Vanaf wanneer is een pretecho mogelijk?

In welke week van je zwangerschap je het beste een echo kunt laten maken hangt feitelijk af van wat voor soort beelden je wilt zien.

Wil je de baby helemaal in beeld zien dan kun je het beste een echo laten maken tot 20 weken. Bedenk wel dat het kindje nog niet zoveel babyvet heeft. Wil je meer details zien, bijvoorbeeld het gezichtje, dan kun je beter na de 26 weken een pretecho laten maken.

Tussen de 24 en 26 weken is het meestal de mooiste periode voor een enkele pretecho. Je kindje past net niet meer in het geheel in beeld. Verder heeft het al wat meer babyvet en krijgt het meer body.

Je kunt er ook voor kiezen om een combi echo te laten maken, hierbij krijg je tijdens de zwangerschap twee pretecho’s. Waarvan de eerste echo voor de 20ste week en de tweede echo na de 24ste week gemaakt wordt.

Voor het slagen van de echo is de ligging van de baby veel belangrijker dan de aantal weken!