DMU Medisch Uitzendbureau – Het uitzendbureau voor de zorg.

DMU Medisch Uitzendbureau is in 2011 opgestart door Dinand Reiling en in 2013 is Steven Korf erbij gekomen. Beide heren zijn werkzaam als SEH verpleegkundigen. In 2016 is Dinand eruit gestapt en is Steven Korf de samenwerking aangegaan met Dubbele Ras en Johan Oost. DMU stond destijds voor Dinand Medisch Uitzendbureau maar sindsdien doet DMU meer dan het uitzenden van personeel.

De missie van DMU is het ontzorgen van haar opdrachtgevers. Door de specialisatie in het proces van bemiddeling tussen gekwalificeerd personeel en zorgsectoren over heel Nederland, voorziet DMU in de groeiende behoefte naar flexibel inzetbare zorgprofessionals waarbij de wensen van de opdrachtgever centraal staan.

Kernwaarden

De kernwaarden van DMU worden niet alleen uitgedragen door de zorgprofessionals op de werkvloer, maar ook door degenen die de organisatie vormgeven en de contacten met zorginstellingen onderhouden.

DMU heeft de volgende waarden:

Betrokken

De zorgprofessionals van DMU hebben oog voor de kleine dingen, net even dat extra beetje aandacht, dat stapje extra, dat extra beetje zorg. Binnen de organisatie staat betrokkenheid voorop, DMU denkt mee, leeft mee en werkt mee.

Kwaliteit

Alleen het allerbeste is goed genoeg. Kwaliteit loopt als een rode draad door de organisatie en is in alles terug te zien. Van interne processen tot omgang met medewerkers, relaties, uitzendkrachten en detachanten tot de betaling en begeleiding.

Naast betrokkenheid en kwaliteit is plezier ontzettend belangrijk.

“Wij stralen dit uit naar de medewerkers, opdrachtgevers en tijdens de werkzaamheden. We hebben plezier in wat we doen, waar we voor staan en waar we voor gaan. Wij doen ons best dit in al onze uitingen te laten blijken.”

dmu-zonder-naam_052ba8d77905a9a7c920c6bd44ff6996