Dierenkliniek Pasteurstraat

Wij staan voor optimale medische zorg van uw huisdier. Sinds 2011 bestaat Dierenkliniek Pasteurstraat als praktijk van Dierenarts Ilona Wegman.

Dierenarts Den Helder.

Dierenkliniek Pasteurstraat bestaat volgende maand alweer 7 jaar! Hier zijn wij enorm trots op. Wij staan graag voor u en uw huisdieren klaar. Sinds de overname in 2011, waarbij wij op dat moment alles rigoureus verbouwd hebben, hebben wij vorig jaar de hele kliniek wederom opnieuw verfrist met een nieuwe laag afneembare speciale verf in alle ruimtes van de kliniek. We blijven vernieuwen en hebben reeds een digitale röntgen aangeschaft en onze bloedanalyse apparatuur vernieuwd. Ook hebben wij in onze operatiekamer de apparatuur verder uitgebreid, waardoor wij nog betere bewaking van uw huisdier tijdens chirurgie kunnen garanderen. ( o.a. ECG/capnografie) Tevens is onze autoclaaf, dit is een speciaal apparaat om alle sets steriel te maken vervangen.

De kliniek in Schagen, te weten dierenkliniek Muggenburg, is de afgelopen 6 maanden ook verder verbouwd, daar wij daar behoorlijk uit ons jasje waren gegroeid. O.a. de wachtkamer/operatiekamer/opname zijn aangepakt en er is een 3e spreekkamer gemaakt. Elke 14 dagen is daar ook een orthopeed werkzaam, voor o.a. Voorste kruisbandletsel, patella luxatie’s en elleboogproblemen (o.a. LPC). Indien u hier vragen over heeft of uw hond wordt doorverwezen naar onze kliniek dan helpen wij u uiteraard graag verder voor advies en informeren wij u over onze planning.

pasteurlogo

Openingstijden

Maandag

08:00 - 20:00

Dinsdag

08:00 - 17:00

Woensdag

08:00 - 17:00

Donderdag

08:00 - 20:00

Vrijdag

08:00 - 17:00

Zaterdag

gesloten

Zondag

gesloten