de Schulpwei Familierestaurant – Lunch – Diner – Pannenkoeken – Feesten & Partijen.

de Schulpwei Familierestaurant wordt al 15 jaar gerund door de familie Remmerswaal. Sinds 1 januari 2010 wordt de exploitatie gedaan door Mariska Remmerswaal. Het restaurant is onlangs volledig gerenoveerd en uitgebouwd. Naast het restaurant gedeelte is er een aparte zaal bijgekomen voor al uw feesten, partijen, recepties en andere gelegenheden.

Het familierestaurant De Schulpwei is sfeervol gelegen aan de Katwijkseweg 7 op één van de mooiste plekken van Wassenaar. In een bosrijke omgeving langs fietsroutes, dichtbij het strand en op loopafstand van het attractiepark Duinrell.

De Schulpwei is een echt familierestaurant waar u terecht kunt met het hele gezin. Met een modern huiselijke sfeer voelt u zich al gauw helemaal op uw gemak. Er kan heerlijk geborreld worden aan onze gezellige bar alvorens u aan tafel gaat. ’s Zomers kunt u genieten op ons ruim opgezette terras in een bosrijke omgeving waar u helemaal tot rust kunt komen. Ook in het voor- en naseizoen is het heerlijk genieten op dit terras welke dan volledig overdekt en verwarmd is. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. U kunt zeven dagen in de week bij ons terecht voor een ontbijt, een lekkere lunch of een volledig diner. De goede kwaliteit, de ongedwongen sfeer en de vanzelfsprekende gastvrijheid maken uw dag onvergetelijk.

U kunt al vanaf 10 uur s morgens bij ons terecht voor een warm kopje koffie of thee met een lekker gebakje naar wens of een lunchgerecht van onze uitgebreide lunchkaart. Deze lunchkaart bestaat uit luxe broodjes, salades, uitsmijters en omeletten. Tevens heeft u ook al de keus om een pannenkoek of A la Carte gerecht te bestellen. Kortom we staan vanaf 10 uur ’s morgens voor u klaar om uw dag goed te beginnen.

Naast de pannenkoeken is er ook de keuze uit verschillende vis en vleesgerechten, warm en koude voorgerechten, vegetarische gerechten en wisselende seizoensgerechten. Natuurlijk is er ook aan onze kleine gasten gedacht. Zij hebben de keus uit verschillende kindermenu’s. Kortom voor ieder wat wils voor zeer schappelijke prijzen.

Adres

Ons adres:

Katwijkseweg 7, 2242 PA Wassenaar

Telefoon:
Internet: