de Scheidingspraktijk Eindhoven – Monique van Beerendonk

Wilt u gaan scheiden in Eindhoven? Of in een andere plaats in de provincie Noord-Brabant? Dan staat de Scheidingspraktijk Eindhoven graag voor u klaar. De Scheidingspraktijk Eindhoven is een organisatie van scheidingsconsulenten verspreid door heel Nederland. We weten dat elke scheiding anders is, andere consequenties heeft en geen enkele situatie hetzelfde is. Maar hoe het traject ook loopt, een van onze consulenten staat u graag bij tijdens het scheidingstraject. Dankzij onze juridische en financiële achtergrond kunnen we uw scheiding tot een goede afronding brengen.

De gehele scheiding is vaak een lastig traject dat u door moet lopen. Elke scheiding heeft een grote impact en is een zeer indringend moment. Hierbij komen meestal vele vraagstukken opduiken. Hoe moet het bijvoorbeeld geregeld worden met het huis, de hypotheek of de zaak? Of wat zou het beste zijn voor onze kinderen? Het is daarom van belang om het scheidingstraject zo netjes mogelijk af te ronden en vervolgens uw leven weer op te pakken. Overweeg daarom om gebruik te maken van onze adviseurs, zij staan graag voor u klaar om u te begeleiden tijdens de scheiding.

Als u er niet in thuis bent, dan adviseren wij u om een scheidingsconsulent in te schakelen. Hierdoor kun je namelijk voorkomen dat de kosten omtrent een scheiding uit de hand gaan lopen en dat de scheiding binnen korte tijd wordt afgewerkt. Daarnaast kunnen wij als adviseur u ook voorlichten over de keuzes die u moet maken en zoeken we naar alternatieven voor al uw vraagstukken. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u na de scheiding weer goed van start kunt gaan.

De Scheidingspraktijk Eindhoven kan u ondersteunen tijdens het gehele scheidingsproces.

Bij Scheidingspraktijk werken we met experts op elk vakgebied met als voordeel dat u bij de scheiding geen onnodige kosten heeft. We hanteren een vast tarief zodat u te allen tijde weet wat de scheiding gaat kosten. Het tarief is relatief gezien laag en de afwerking van de scheiding duurt gemiddeld zo’n 6 tot 12 weken (dit is weer afhankelijk van uw proces). We zorgen ervoor, door alles netjes af te werken, dat u later niet meer geconfronteerd wordt met nadelige consequenties.

Adres

Ons adres:

Staringstraat 15, 5991 XJ Son en Breugel

Telefoon: