De Poel Tuinen

Gespecialiseerd in tuinaanleg, -onderhoud en -renovatie.

De Poel Tuinen is een hoveniersbedrijf die gespecialiseerd is in tuinaanleg, -onderhoud en –renovatie. U kunt bij mij ook terecht voor een mooi tuinontwerp en plantadvies. Mijn bedoeling is om voor iedereen een “tuin op maat” te maken die geheel bij uw wens als klant aansluit, rekening houdend met de leefomgeving/gezinssamenstelling en budget.

“de Poel Tuinen” is onderscheidend en vernieuwend, door kleinschaligheid en mijn persoonlijke benadering. Het is ook mogelijk om zelf mee te helpen bij het realiseren van uw tuin en/of het (her)gebruiken van oude materialen/aanplant. Hierdoor kan er kostenbesparend worden gewerkt. Als volwaardig hovenier heb ik “Freek de Poel” meer dan 15 jaar werkervaring opgedaan bij hoveniersbedrijven in de regio. Ik durf te zeggen dat ik voldoende ervaring heb in het verwezenlijken van uw “droomtuin”.

“de Poel Tuinen” is gevestigd in Wijchen, mijn werkterrein ligt globaal in en rond Nijmegen, ’s-Hertogenbosch, Uden en Arnhem. Uiteraard sta ik open voor (grotere) projecten buiten dit gebied.

Adres

Ons adres:

Kraayenberg 7609, 6601 RW Wijchen

Telefoon: