Cor van de Griend Openhaardhout – Bent u op zoek naar gedroogd openhaardhout?

Ons bedrijf biedt aan zowel particulieren als bedrijven een ruim assortiment producten aan van openhaardhout verpakt in netzakken of los gestapeld op pallets. Wij zijn actief in de regio Rijnmond en Noord-West Brabant. Al onze openhaardhout producten worden geleverd op pallets die wij eenvoudig kunnen verplaatsen over vlak terrein.

De voordelen van het bestellen bij Cor van de Griend openhaardhout:

  1. Het openhaardhout is schoon, droog en direct te gebruiken

  2. Snelle levering en goede service

  3. Goedkoopste leverancier van gedroogd openhaardhout in regio Rijnmond en Noord-West Brabant

  4. Betaling pas na levering van het openhaardhout

Cor van de Griend openhaardhout is sinds 10 jaar actief in regio Hoeksche-Waard. In de afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid en uitgebreid mede dankzij de verkoop via internet. Momenteel levert Cor van de Griend openhaardhout aan ongeveer 300 particulieren en bedrijven in regio Rijnmond en Noord-West Brabant.

Openhaardhout producten

Ons openhaardhout wordt aangekocht door inkopers in Oost-Europa. Het openhaardhout wordt geselecteerd aan de hand van een aantal kernpunten die de kwaliteit van het hout garanderen:

  1. Het openhaardhout moet schoon zijn van ongedierte, zaagsel en grond

  2. Het vochtpercentage midden in een blok openhaardhout moet minder dan 20% zijn om een goed verbrandingsproces van het openhaardhout te kunnen garanderen

  3. Het openhaardhout moet zorgvuldig gestapeld zijn op een pallet met een stevige constructie, waardoor het openhaardhout makkelijk vervoerd kan worden

Doordat wij transport niet uitbesteden aan logistieke bedrijven, zoals veel andere openhaardhout leveranciers dat doen, kunnen wij tegen lagere tarieven openhaardhout verkopen. Hierdoor kunnen we ook gemakkelijker afspraken maken met de klant over de tijden van levering zoals ‘s avonds en in het weekend op zaterdag.

Wij garanderen u een snelle en goede service bij de levering van uw openhaardhout.

Wij streven ernaar om de beste openhaardhout leverancier in regio Rijnmond te worden, dit proberen wij met concurrerende prijzen, snelle service en kwalitatief goed openhaardhout te bereiken.

Stapelservice

In de zomermaanden bieden wij klanten de mogelijkheid dat het geleverde openhaardhout wordt gestapeld. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat het openhaardhout zorgvuldig gestapeld wordt in uw houthok. Vraag naar de mogelijkheden.

Adres

Ons adres:

Zuidoordseweg 18, 3267 LW Goudswaard

Telefoon: