Claudia’s Web Corner – Claudia Harkema. Webdesign – Logos – Boekomslagen.

Claudia’s Web Corner is een webdesign bedrijf waarbij u een persoonlijke producten kunt laten maken. Ik ontwerp niet alleen websites maar bouw ze ook nog voor u en als u dat wilt onderhoud ik ze ook nog voor u zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Mobiele website nodig ? Geen zorgen ook daarvoor kunt u bij Claudia’s Web Corner terecht.

Verder kunt u ook nog terecht voor prachtige logo’s, boekomslagen en folders

Website ontwerp

Ik maak websites met een creatief ontwerp zodat deze opvalt tussen alle andere sites op het web. Er wordt goed gekeken en geluisterd naar uw wensen en ideeën want die vormen het belangrijkste onderdeel van uw website. Tenslotte moet uw website passen bij uw persoonlijkheid en de uitstraling van uw bedrijf. Helemaal geen idee hoe uw site eruit moet komen te zien ? Geen nood, adviezen worden gratis verstrekt !

 

Tekst

Naast een goed ontwerp, een herkenbaar logo en duidelijke afbeeldingen bestaat een website voor een deel uit tekst. Goede teksten zorgen voor meer bezoekers op uw website en meer klanten. Ook hiervoor kunt u terecht bij Claudias Web Corner.

 

Website, logo, boekomslagen

Naast het maken van een website zijn er nog meer mogelijkheden bij Claudia’s Web Corner:

♦ Een mobiele website zodat uw klanten alle belangrijke gegevens in 1 keer kunnen overzien en direct actie kunnen ondernemen.

♦ Wilt u een website in het Engels of misschien een Engelse versie naast het Nederlands ? Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij Claudia’s Web Corner.

♦ Ontwerpen van logo’s voor op uw website, visitekaartjes, briefpapier of andere doeleinden.

♦ Heeft u een boek, scriptie of een ander document geschreven waar een omslag voor nodig is ? Het wordt met plezier voor u ontworpen door Claudia’s Web Corner.

Het is begrijpelijk dat u wilt weten wat u kwijt bent voor een website. Voor een groot gedeelte wordt dit bepaald door uw wensen.

Wilt u een eenvoudige, statische website zonder bijzonderheden dan bent u goedkoper uit dan met een dynamische website. Levert u bijvoorbeeld de teksten en foto’s zelf aan dan scheelt dat ook in de prijs. Gaat u zelf de hosting regelen of laat u dat door mij doen ? Dit zijn een aantal zaken waar de prijs van afhankelijk is dus u kunt zelf bepalen.

Claudia’s Web Corner heeft voor ieder budget een passende oplossing dus

Address

Our Address:

Leliestraat 88, 3202 HL Spijkenisse

Telephone: