Christelijke Begrafenisondernemer P.H. van der Leer

Op 1 januari 2016 nam Peter van der Leer Christelijke Begrafenisonderneming G. Wegenaar over. Nadat Gert Wegenaar de eerste periode meeliep, staat Christelijke Begrafenisonderneming P.H. van der Leer nu op eigen benen. Met vaste en vertrouwde gezichten voor passende en wenselijke zorg rond het uitvoeren van begrafenissen.

‘Ik leerde in korte tijd al veel mensen en gebouwen in deze regio kennen’, verteld Peter van der Leer, zelf al twintig jaar actief in de uitvaartbranche. ‘Voorheen werkte ik bij een Betuwse begrafenisonderneming. Dat verschilt eigenlijk weinig met mijn nieuwe werksituatie als zelfstandig begrafenisondernemer.’

Medio november verhuisde het kantoor vanuit Veenendaal naar De Dijk 30 in Achterberg, waar de familie Van der Leer is gaan wonen. Het team van dragers en koffiedames is ongewijzigd.

Kernwaarden
Vertrouwen, aandacht, rust en respect zijn de kernwaarden die Christelijke Begrafenisonderneming P.H. van der Leer uitstraalt. Vertrouwen, in die zin dat Van der Leer graag een duurzame vertrouwensrelatie met zijn klanten wil opbouwen. Geen wisselende gezichten, maar een vast en vertrouwd aanspreekpunt in de moeilijke tijd rond een overlijden.

‘Vertrouwen winnen is o zo belangrijk! Je komt meestal als vreemde ergens binnen als mensen vaak intens verdrietig en kwetsbaar zijn. Dan moet je bescheiden naast de familie gaan staan. Rustig op de achtergrond, om hen alle ruimte te gunnen.’
De laatste wensen van de overledene moeten centraal staan bij een bergafenis. Soms is daarbij enige sturing nodig van de begrafenisondernemer. ‘Het samenbinden van een familie in de rouwperiode is heel belangrijk. Ook het respectvol omgaan met de overledene behoort tot onze kernwaarden. Geen uitbundigheid rondom een begrafenis, maar een sobere en stijlvolle invulling. Ons streven is dat de familie na afloop positief kan terugkijken.’

Rouwdrukwerk
Christelijke Begrafenisonderneming P.H. van der Leer verzorgt alle rouwdrukwerk in eigen beheer. Daardoor kan er snel een proefdruk gemaakt worden, zodat de rouwbrief spoedig verzonden kan worden.
Ook kunt u een laatste wens-boekje aanvragen. Wie in dit boekje gedetailleerd zijn laatste wensen noteert, voorkomt later misverstanden of onduidelijkheden.
De Achterbergse begrafenisonderneming is 24 uur per dag bereikbaar.

Adres

Ons adres:

Buurtlaan West 26, 3905 JR Veenendaal