Bureau Interesse

Bureau Interesse is een initatief van Jòzsef (Jos) Debreczeny, ik ben ruim veertig jaar rijks- en gemeenteambtenaar geweest, daarvan heb ik ruim twintig jaar in verschillende functies bij de politie gewerkt en daarna bijna twintig jaar politieke functies bekleed, van bestuurslid tot wethouder.

Ik heb veel bestuurlijke en daadwerkelijke ervaring opgedaan met veranderingstrajecten in organisaties en met medezeggenschap. In juli 2014, precies twee jaar nadat ik werd getroffen door een beroerte, startte ik dit raadgevend bureau. Mijn door werkervaring en veel onbezoldigde nevenfuncties verworven competenties en observaties wil ik graag delen. In de afgelopen 35 jaar, en nu nog steeds, vervulde ik talloze onbetaalde bestuursfuncties en heb daarin veel ervaring als voorzitter opgedaan.

Mijn door werkervaring en veel onbezoldigde nevenfuncties verworven competenties en observaties wil ik graag delen. En wanneer ik iets niet weet? Dan heb ik altijd personen in mijn netwerk die het wel weten en mijn cliënten verder kunnen helpen!

Adres

Ons adres:

Bosksingel 8, 9269 LA Feanwâlden

Telefoon: