Broekhof Groenten en Fruit

Broekhof Groenten en Fruit is een groothandel en kwaliteitsleverancier in Groenten en Fruit uit Noordwijkerhout. Wij leveren niet alleen dagverse producten als aardappelen, groenten, fruit maar zijn ook gespecialeerd in het snijden van gesneden groenten, rauwkosten, salades, halffabrikaten en (seizoensgebonden) geschilde en gekookte asperges.

Het bedrijf bestaat is gestart in 1908. Oorspronkelijk begonnen als aardappelhandel, vervolgens met groentewinkels in de regio Noordwijkerhout. Vanwege de grote vraag vanuit de Horeca, instellingen en andere grootverbruikers is in 2001 overgestapt naar een full-service groothandel waarbij de kwaliteit van onze gesneden- en ongesneden producten centraal staat.

In onze moderne snijkeuken verwerken wij onze producten. Zo stellen we salades en rauwkosten samen volgens uw eigen receptuur. Verschillende combinaties van producten en snijmaten zijn mogelijk. Onze ruimtes, apparatuur en werkwijze voldoen aan de HACCP-normen.

Inmiddels bedienen wij een groot aantal klanten. Van kleine restaurants tot grote hotelketens. Dagelijks worden onze verse producten geleverd waarbij de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit centraal staat.

Adres

Ons adres:

Walserij 20, 2211 SJ Noordwijkerhout