van Beeck B.V. tent & zeilmakerij

Het adres voor: Projectzonwering & Rolluiken

van Beeck B.V. tent & zeilmakerij

Al jaren een sterk merk

Als ambachtelijke onderneming in het maken van voortenten, tentdoeken en repareren zijn wij in 1968 gestart. Inmiddels hebben wij een goede naam gemaakt met de nieuwe ontwikkeling van deze duurzame tentconstructies. Deze tentconstructies zijn uitgevoerd voor permanente kampeermogelijkheden. De toepassing is voor iedereen betaalbaar en geniet op basis van ons vakmanschap en betrouwbaarheid een steeds grotere afmane. Vanzelfsprekend wordt er in België veel geplaatst, maar ook in Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk komt Van Beeck steeds meer voor.

Ambachtelijk gemaakt in onze werkplaats

Onze producten zijn maatwerk en vaak niet in een standaard maat terug te voeren. Ons team van specialisten werkt op een ambachtelijke manier aan onze producten. Door een lange ervaring weten wij exact hoe een zeil het beste te verwerken is tot een maatwerkproduct. We maken alles in onze eigen werkplaats. We hanteren verschillende controlemomenten waardoor we een goede garantie kunnen geven.

De mogelijkheden zijn groot, maar onze producten zijn grofweg in te delen in de onderstaande categorieën:

Caravanvoortenten / luifels / bootzeilen / bootcabrioletkappen / beschermdaken / industriële hoezen / filterhoezen / spandoeken / afdekzeilen / aanhangwagenzeilen / steigerzeilen / zonweringen / screens / markiezen / overkappingen / rolluiken / horren & reparaties

Address

Our Address:

Olympialaan 2 4625 CT Bergen op Zoom