Ben Oosterhuis Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Al ruim twintig jaar heeft Ben Oosterhuis ervaring als natuur geneeskundig therapeut. Vanuit zijn praktijk in Stadskanaal behandelt hij mensen voor tal van gezondheidsklachten. Klachten die met reguliere geneeskunde vaak niet op te lossen zijn. Tijdens zijn behandelingen maakt hij onder meer gebruik van electro-acupunctuur, homeopathie en bioresonantie.

Per 1 augustus 2020 is de praktijk verhuist van Stadskanaal naar Assen.

Bioresonantie is een geneeswijze waarbij ervan uit wordt gegaan dat elk orgaan zijn eigen trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Wanneer het lichaam ziek of uit balans is, kan de trilling verstoord zijn. Met behulp van speciale bioresonantie apparatuur, beter bekend als de Biocom, kunnen deze verstoringen in het lichaam worden vastgesteld. Met behulp van deze Biocom kunnen verstoringen ook weer worden verholpen, al dan niet aangevuld met speciale supplementen, teneinde het lichaam weer in balans te krijgen.   Bioresonantie therapie kan voor tal van gezondheidsklachten worden gebruikt. Te denken valt aan (voedsel)allergieën, hoofdpijn, chronische vermoeidheid, verbetering van het immuunsysteem, eczeem etc.  De therapie is al jaren succesvol, geheel pijnloos en heeft geen nadelige bijwerkingen.

Elektro-Acupunctuur is een meetbare variant op de eeuwenoude klassieke Chinese acupunctuur. Met een speciaal apparaat, genaamd vega test worden de klassieke acupunctuur punten in het lichaam doorgemeten. Al deze punten vertegenwoordigen een speciale constante waarde. Zodra de gemeten waarde onder of boven deze vaste waarde ligt, is er sprake van ziekte in het orgaan waarmee het betreffende acupunctuurpunt correspondeert. Met behulp van onder meer homeopathie, fytotherapie en orthomoleculaire supplementen wordt de ziekte vervolgens behandelt, waarbij de balans in het lichaam wordt hersteld. Elektro-Acupunctuur is evenals Bioresonantie een geheel pijnloze therapie, en wordt al jaren door Ben Oosterhuis succesvol toegepast.

Openingstijden

Maandag

09.00 uur tot 17.00 uur

Dinsdag

09.00 uur tot 17.00 uur

Woensdag

09.00 uur tot 17.00 uur

Donderdag

09.00 uur tot 17.00 uur

Vrijdag

gesloten

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

W.A. Scholtenstraat 3-B, 9403 AJ Assen

Telefoon: