Begeleiding op Maat

In 2008 is het begeleidingsbureau ‘Begeleidingopmaat’ van start gegaan. Twee ervaren hulpverleners Mark Versteeg en Perry de Wagt zijn dit bedrijf begonnen, er is veel vraag naar hulp vanuit de thuissituatie. Met behulp van een PGB (persoonsgebonden budget), of ZIN (Zorg In Natura),  kunnen mensen onze hulp inhuren.

Individuele begeleiding

Wij bieden begeleiding individueel, hierbij stellen wij samen met de cliënt en/of hun ouders of partner een plan van aanpak op. Voor ons is het belangrijk dat we vooruitgang blijven boeken, dit wordt echter aangepast aan het tempo van de cliënt. Wij hebben ruime ervaring met mensen met de volgende diagnoses en of problematieken:

  • Schizofrenie
  • Autisme of aanverwante stoornis
  • Persoonlijkheids- problematieken
  • Opvoedingsondersteuning
  • Woonondersteuning
  • Persoonlijke groei
  • Verstandelijke beperking
  • Angststoornissen/ fobie
  • Agressie problemen

Ook begeleiding op het gebied van huishouding, administratie en andere zaken die uw leven overzichtelijk maken. Ouders bieden wij ondersteuning met de opvoeding. Wij ondersteunen in overleggesprekken bij hulpverleningsinstanties en scholen.

We hebben een ruime ervaring op sportgebied. Mark heeft CIOS gedaan en is een bevoegd sportleraar. Perry heeft lang in de Nederlandse boks-selectie gezeten en is ervaren in meerdere zelfverdediging sporten. We zijn in het bezit van een mooie ruimte met professionele fitness apparaten en hier kun je ook getraind worden in bokstechnieken en kan er conditioneel gewerkt worden.

Wij hebben een ruim aanbod voor de invulling van de begeleiding. De invulling stellen wij samen met de client.

Wij onderscheiden ons door het geven van Viki’s View behandelingen. Hiermee komen individuen snel psychisch in balans. Dit zorgt voor rust en overzicht in het denken. Doorgroei-mogelijkheden liggen dan klaar en kan er doelgericht gewerkt worden aan persoonlijke groei.
Door de Viki’s View behandelingen te intregreren in onze begeleiding zijn we in beeld gekomen bij gemeenten en bedrijven. 

Perry de Wagt

Psychiatrisch verpleegkundige,
Sinds 2008 start begeleidingopmaat,
2010 start ontwikkeling Viki’s View

Mark Versteeg

Psychiatrisch verpleegkundige
Sinds 2008 gestart met Begeleidingopmaat
In 2010 gestart met ontwikkeling Viki’s View

Adres

Ons adres:

Orchideeënstraat 41, 5644 NJ Eindhoven

Telefoon: